Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Uzeo da gledam The Sinner, odgledao prvu sezonu.
Prilično zanimljivo za sada, glumci dobri, nadam se da će i naredne tri biti istog kvaliteta.

Pisao je još Cvijić, kako su sremci smatrani drugačijim u odnosu na druge voše, kako su specijalni. 😉

On topic, 4. sezona Sinners jeste na trenutke kilava, ali finalne 2 ep sezone&serije, apsolutno opravdavaju pažnju.

Ma oni su uvek bili debosi. Sećam se kada su na keca banovali ljude koji su pitali u vezi nekih prevoda, kada će se prevoditi itd. *** prevodioci su na nivou Nasa inženjera, ne smeš da pitaš ništa u vezi njih. Sveci.

Retko sam kad i ulazio tamo. Eventualno, ako nigde ne nađem prevod za neku seriju ili film, pa da virnem da možda nema tamo. Evo sad pokušao da uđem kada sam ovde pročitao da su zaključali sajt i ne može.

Zar nije ta serija Legens kao pisano po stvarnim događajima? Ja sam je takvu gledao i bila mi je ok. Sad sam pročitao da je u stvari "dramatizacija" pravih događaja. Šta znam, meni
je bila solidna. Nisam ni u jednom trenutku pomislio na The Wire. Uopšte mi nisu slične.

Slow Horses 5 sezona, slabija od ranijih ali i dalje gledljivo, što kažu Gari Oldman vadi stvar.
Reacher, prve 4 epizode četvrte sezone, klasika za opuštanje mozga, drži pažnju.

SNÖÄNGLAR (2021) zanimljivo, teško za gledanje. Snöänglar 7/10

Sada sam u fazonu da pratim serije koje sam ranije započeo, a od novih koje počinjem gledati samo one koje su završene i imaju jednu sezonu.
Tako odabrah:
Unbelievable
Malo sam bio skeptičan, obzirom da je Netflix produkcija. Međutim sasvim OK serija, nije baš za toliko visoku ocjenu kako je na imdb. Lagano po dvije epizode dnevno. Fino zaokružena priča. Može preporuka.

Da, kakav im je to fazon da izbace sve osim zadnje epizode? I ja čekao da objave zadnju pa da počnem gledati. Mada mojim tempom gledanja mogao sam odavno početi 😀

Džej Kej Simons je glumčina koji je svašta zanimljivo igrao, al ono ludilo u Counterpart je nenadmašno

Težnja ka muzičkoj perfekciji, strast i Endrua i Flečera... brutalan film, savršena drama.

Sada sam u fazonu da pratim serije koje sam ranije započeo, a od novih koje počinjem gledati samo one koje su završene i imaju jednu sezonu.
Slično. Ako i počnem da gledam neku seriju koja se još uvek snima, uglavnom gledam da to budu serije koje imaju koliko-toliko zatvorene priče u svakoj sezoni. I ne počinjem da gledam sezonu dok ne izađu sve epizode. Sad čekam da se završi četvrta sezona Ričera, pa da krenem da je gledam.

U današnje vreme izbacivanje jedne po jedne epizode svake nedelje je čisto maltretiranje gledalaca. A tek kad završe sezonu sa cliffhangerom, a ni ne zna se kad će (i da li će) biti sledeća sezona, to bih u Sibir slao odmah.

Nazad
Vrh Dno