Nisi morao baš odmah da mi ubiješ volju za gledanjem... 😆Naravno da neće. Season 4 nisam ni imao volje da pogledam.
Shaman ima pozitivniji utisak o Legends od ovih drugih većih hejtera u temi 😇Shaman u temi čekajući da neko podeli pozitivne utiske prve sezone neke serije 😄
Ne mogu nikako da se ulogujem na svj nalog. Ni sa passwordom.Ja ne mogu da verujem da su zaključali prijevodi-online.org kompletno, nema nigde opcija ni da se registruješ, ni za zaboravljeni password. Daleko bilo.
Ja ne mogu da verujem da su zaključali prijevodi-online.org kompletno, nema nigde opcija ni da se registruješ, ni za zaboravljeni password. Daleko bilo.
Sto tako 😉Netflix obnavlja samo loše serije 😁
У Озу је прокинуо,мислим глумачки😂.Uloga u OZ > uloga u Counterpart 😏
Slično. Ako i počnem da gledam neku seriju koja se još uvek snima, uglavnom gledam da to budu serije koje imaju koliko-toliko zatvorene priče u svakoj sezoni. I ne počinjem da gledam sezonu dok ne izađu sve epizode. Sad čekam da se završi četvrta sezona Ričera, pa da krenem da je gledam.Sada sam u fazonu da pratim serije koje sam ranije započeo, a od novih koje počinjem gledati samo one koje su završene i imaju jednu sezonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari