Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pakao je e-mtb terati bez struje.
Ja uzeo bratov da probam kako bi izgledalo, posto njemu nesto struja ne radi..
Proveo se kao bos po trnju😃

Danas sam izabrao Tour+ (nakon eMtb do Petrovaradina da ne zakaznim na voz), što je treći po snazi nivo pomoći iza Turbo i eMtb. Rekao bih da je malo lakše od običnog bajsa sa tim i na ravnom a uzbrdo posebno. I to je bilo dosta za vozanje po Novom Sadu, odlazak do Petrovaradina na voz za Novi Beograd, tamo do keja i čamca što prebacuje na adu ciganliju, dva kruga oko ade, onda do Beograda na vodi i do kraja keja ispod tvrđave na tu stranu i nazad na čamac i stanicu i kući na udaljen deo NS iz Petrovaradina. 84.3 km prešao ostalo 55 km dometa, baterija na 51% na kraju puta, nigde nisam punio, a bila je 100% kada sam krenuo iz stana.

Dobra stvar je kada se drži dugme za modove upali se pomoć za guranje i onda to radi kao gas ali polako ide. Uz stepenice na tim železničkim stanicama koje na žalost nemaju funkcionalan lift mnogo znači. Samo držim rukom sic dole da ne skakuće zadnji točak i on se popne.

Prilozi

• 20260823_201144 Medium.webp
    20260823_201144 Medium.webp
    21.8 KB · Pregleda: 11
  • 20260823_201149 Medium.webp
    20260823_201149 Medium.webp
    17.9 KB · Pregleda: 11
Danas sam primetio da kada se vozim 25.5 kmh dosta je lako ali range polako raste i raste a ne opada. Sa 63% baterije na Turbo je naraslo na 74km range. A onda sam završio pravolinijski istom brzinom dugo i sišao u grad i tu od semafora do semafora od raskrsne do raskrsnice i ode dole range. Znam da nema regeneracije kao kod trotineta i to mi je žao. Ali nisam znao da ima taj super kruzirajući efekat i to ću morati da testiram još duže pravom linijom. Ispada da može da se putuje sa ovim tim velo rutama.

Tužno je što zakonodavci i dalje ne znaju ništa na temu o kojoj pišu zakone.

Pa oni malo gledaju sta drugi rade pa nesto prepisu i skrpe, ne prave oni nista od 0 ne brini

Nazad
Vrh Dno