Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni nije radila NLB kombank visa prepaid, raiff prosao.
Moguce da ti banka blokira "sumnjive" transakcije.

Intesa u pitanju, isto i sa master i sa visa.
Meni nije prolazila ni jedna Intezina. Probaj neku drugu ili ako neko ima neku rajfajzen, ako prođe, uzmi otvori onaj njihov iRacun, džabe je održavanje, i može da ti služi samo za plaćanje tih servisa tipa netflix i slično.
Ostaviš koliko ti treba na računu da ti skine za ta plaćanja i miran si da li će negde slučajno da ti se leakuju podatci sa kartice.

Mislim da ne, jer ako kartica odbija inicijalno plaćanje, ne vidim razlog da prodje sledeće.

Samsung mobilni telefon,skinuo nigeria vpn,napravio novi nalog i izabrao za prvi mesec onaj paket za mobilni.Skinuli su pare sa kartice,ali me na kraju pitao za broj mobilnog telefona sto sam iskulirao i samo udario na netflix stranicu i video da sam member.Kada mogu da se prebacim na 4k paket,i jel to isto radi preko mobilnog sa vpn?

Prebacio sam se na 4k uspesno ,sa vpn preko moba.E sad jel mogu odma da gledam iz Srb,ili prvih mesec dana mora da se gleda sa vpn?

Slovenija i Bosna od danas imaju mogućnost dodavanja dodatnih članova na svoj nalog.
Pretpostavljam da će i ostale ex-Yu zemlje uskoro dobiti tu mogućnost.

IMG_0103.webp

Znaci premium korisnici mogu da dodaju 2 clana za tv i izadje 3 evra dok standard korisnici mogu da dodaju jednog za istu cenu?Ako Premium ima 4 slota,ako se uzme dodatno onda ce biti 6 ako sam razumeo dobro?

Znaci u prevodu,dodam jos dva clana koji ce davati po 3 evra mesecno i mogu gledati na TVu.Jer ja sam glavni na mom nalogu i mogu preko tv-a dok ostalo troje gleda preko kompa.Mada jedna osoba kod mene moze da gleda na tvu od skoro iako nismo na istoj IP adresi sto mi je cudno.

Znaci premium korisnici mogu da dodaju 2 clana za tv i izadje 3 evra dok standard korisnici mogu da dodaju jednog za istu cenu?Ako Premium ima 4 slota,ako se uzme dodatno onda ce biti 6 ako sam razumeo dobro?
Da, 6 slotova i simultanih streamova, s tim da extra members dobiju svoj odvojen nalog sa šifrom

IMG_0107.webp

Nece Bosanci ovo razumeti 🤣( valjda se sme saliti, bez zle namere ili bilo cega nacionalnog)

Pretpostavljam, pošto su nalozi razdvojeni, da onaj ko je nosilac naloga svoja 4 slota i dalje ne može da deli na više adresa

Nazad
Vrh Dno