Šta je novo?

Neki hosts file sa ažurnom listom servisa za spamovanje reklamama

• Začetnik teme Začetnik teme jaksa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jaksa

da se mene pita, sve na robiju
Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
E ne znam za inapp reklame koliko je efikasno, ali ja koristim preko adguard home. oni su vrlo korektni i uvek u izbor ubace i mnoge druge provajdere osim svoje sopstvene liste.
vidim da se na netu dosta pominje osid
Imaju vise lista pa probaj.
big pokriva
Blocks Ads, (Mobile) App Ads, Phishing, Malvertising, Malware, Spyware, Ransomware, CryptoJacking, Telemetry/Analytics/Tracking (where not needed for proper functionality).

E ne znam za inapp reklame koliko je efikasno, ali ja koristim preko adguard home. oni su vrlo korektni i uvek u izbor ubace i mnoge druge provajdere osim svoje sopstvene liste.
vidim da se na netu dosta pominje osid
Imaju vise lista pa probaj.
big pokriva
Blocks Ads, (Mobile) App Ads, Phishing, Malvertising, Malware, Spyware, Ransomware, CryptoJacking, Telemetry/Analytics/Tracking (where not needed for proper functionality).
da to mi je jedna od prvih stvari koje uradim (manuelno) nakon sveze instalacije sistema.
radim manuelno jer se txt fajl lako zamasikra u neki malware uzas, a ne verujem cak ni onim "proverenim" tjuberima koji prave skripte i za debloat sistema (toliko je dobra skripta da sam vise vremena provodio popravljajuci probleme sa kompitabilnoscu sistema i nekih aplikacija kasnije koje sam koristio nego sto bih proveo vremena da me sistem usporavao tim bloat-om).

Da li korisitite neki custom hosts file, kao npr https://adaway.org/hosts.txt, ali da se redovno ažurira i da pokriva in-app reklame?

Može ovo npr.

Nazad
Vrh Dno