Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Mozda se pritajio malo.
Pročitao je po reditu gde su ga indirektno upozorili kako funkcioniše kripto koji koristi za donacije, i kako bi mu se moglo uci u trag, pa sad radi na alternativnim nacinima naplate.

Pa zašto ne izbaci link nego mora' kopam 😑

Šta je ovo ovako tamno??? Baš bezveze deluje.
Vice city treba da ima blještavila malo jače. Ovde moram oči da naprežem.

Otišo čovek na kurve i lobe da se opusti i malo provoza po gradu 🤣

Gotivni su ovi road studs ne znam kako se kod nas nazivaju. Vide se na poslednjem klipu, da li rumble reaguje na njih?

Da znas, ima smisla to sto pircas. Ali mi nije jasno na sta ciljas kada kazes "da stavi sapu", jel mislis na neku korporaciju da oni to rade, neka konkurentska firma jer ne zna sta bi im bio cilj i kakve koristi bi imali od svega toga?! A to poredjenje sa prethodnim leakom je dobro, jer ovo bas nekako deluje holivudski izrezirano, pa kao neke zateve iznose, pa borci za pravdu...
Nisam Ilija Cvorovic ali mogu da pogledam 😀

Ali stvarno, ovde sigurno ima ljudi koji bi umeli da nam priblize koliko je ovako nesto tesko izvesti i to kompaniji koja se bas lozi na tajnovitost i bezbednost podataka, a narucito nakon sto im se skoro vec dogodio sigurnosni propust.
A onda mozemo i sami da zakljucimo da li za ovo ozbiljno mangupiranje gde aktivno iz dana u dan ranjavas najskuplji i najiscekivaniji proizvod u istoriji zabave, treba da budes vrhunski haker ili da imas bas ozbiljna ledja 😀

Plus se pojavi lik koji je spreman da iskešira 350.000 zelenih novčanica za kopiju igre. Pa ko smo mi onda da kažemo da je 80 zelembaća skupo za takav produkt 🤣 e kapitalizme s.... ti se usta .... pardon maj frenč

Pa kada jedini ima igru može da monetizuje kao sa tim coinima. Mogao je bilo šta da plug inuje uz igru. A mi kada budemo krenuli biće desetine miliona igrača i naša monetizacija će biti kao i pre igre, ko ima publiku ima, ko nema ništa.

Ovo izbacivanje iz auta tj. otimačina auta je isto ovako izgledala još od GTA 3. Uvek mi je bila skroz nerealna, a istovremeno tako cool. Majko kako vozi taj auto, nigde da ga udari. Ja ga overim o svaki znak ili bilo šta.

mora da je fejk, hebemu misa, pa da je najbolji speed runner na svetu ne moze da predje tolku igru za 2 dana, sve i da ne jede, spava i onanise po onoj guzatoj portorikanki 😛

Prvo, mi i ne znamo koliko dugo on ima igru. Možda i par nedelja pre nego što je počeo da izbacuje leak-ove.
Mada za main story ove igre mislim da više od 50h i neće trebati.

mozda je imao i pomoc pa su prelazili na smenu da bi vise sadrzaja odigrali i imali raznovrsnije klipove da puste kao leak...

a i nesto razmisljam, ako je to dev leak onda je verovatno i devkit verzija igre, znaci nije ona koju bi ste vi sad recimo mogi da skinete, lupam sa steama, ili R* social club platforme, sa sve instalerom i glupostima.
dakle nedovrsena verzija igre, za PC ali ne za masovnu PC konzumaciju, ako razumete sta hocu da kazem.
@r0nIn je gamedev, on zna o cemu govorim.

sustina moje pretpostavke - ako je igra nedovrsena verzija u tom devkitu, onda je moguce da fali gomila i sadrzaja i misija, i da se mozda i zbog toga brze zavrsava.
ali pretpostavljam samo.

da bi vise sadrzaja odigrali i imali raznovrsnije klipove
Iskreno lokacije su veoma genericne.
Gde je Ocean Drive? Gde je plaza sa Trailera da vidimo tu gustinu NPCiva? Gde su brodovi i preleti preko delova mape o kojima nista ne zanamo....

I smesno mi je da haker ne moze da snimi klipove boljeg kvaliteta...

@PanonskiNS na snimcima je GTA6 igra, Ko pravi snimke je glavno pitanje.

Ako je stvarno neki tamo Cyberleek, onda nema pojma o GTA6, odnosno nije fan, sto je razumljivo.
Ako je Rockstar pravi klipove, onda su savrsene lokacije, klipovi dizu nevidjenu frku a otkrivaju manje od prosecnog gameplay trailera.

Nov video izbačen (no#7)

Shows Jason robbing a gas station, steals $1460 for the cash register

Jason then goes to a Xero Gas store, pulls his “Girardi ES9” pistol and shoots the employee before stealing more cash

Cashier tells Jason to “put the weapon away” as soon as she sees him equip it

You can refuel or repair your cars while sitting in it at a gas station

Police chase happens as well

Pfister Growler (Porsche Cayman) spotted in the background

Slo-mo car crashes are present, kind of like Burnout

Strip club is teased for a few seconds, neon sign saying “Live nudes inside” lol

The song on the radio is "Pound Town" by Sexyy Red, released in Jan 2023

Cyberleek promises to show strip clubs if his scam coin reaches 3M market cap[/spoler]

Poslednja izmena:
'bem ti život, pa zar ni u igrici ne mogu pobjeći od točenja goriva...

Ovog Cyberleek-a ima da smeste na doživotnu ako ga ikad ulove, koliko ih zaje*ava. 🤣

Odlicno sto su ubacili ovo kad se slupas da se uspori vreme kao u Burnout-u 👍
Isto dobar detalj kada pljacka pumpu, a NPCive se u strahu scucurili na podu.

Bila bi fora da Rockstar ubaci NPC-a po imenu Cyberleek

Po onom screenshotu iz ending credits-a, reklo bi se da je batica Rus, tako da sumnjam da ce da ga ulove tek tako...

Nov video izbačen (no#7)

Shows Jason robbing a gas station, steals $1460 for the cash register

Jason then goes to a Xero Gas store, pulls his “Girardi ES9” pistol and shoots the employee before stealing more cash

Cashier tells Jason to “put the weapon away” as soon as she sees him equip it

You can refuel or repair your cars while sitting in it at a gas station

Police chase happens as well

Pfister Growler (Porsche Cayman) spotted in the background

Slo-mo car crashes are present, kind of like Burnout

Strip club is teased for a few seconds, neon sign saying “Live nudes inside” lol

The song on the radio is "Pound Town" by Sexyy Red, released in Jan 2023

Cyberleek promises to show strip clubs if his scam coin reaches 3M market cap[/spoler]

Koje je ograničenje u godinama 35+

Šta su još primetili ljudi

1 in‑game minute passes in 6 seconds of real time, which would make the full day–night cycle 144 minutes, three times longer than GTA V’s 48‑minute cycle

Isteklo vreme za edit :

1000052559.webp

Mnogo bi smešno bilo kad bi PC verzija stigla pre nego zvanična na konzolama 🙂

Mislim da je fake ovo. X, Telegram, Discord i svi ostali kanali su lažni. Kada hoće da izbaci klip on podiže novi domen. On striktno komunicira preko sajta i klipova.

Svašta može da se izdešava do Novembra. Može lagano da pusti build online do tada. Koliko je ovaj build završen to je pitanje, ali djeluje da je ovo na 85%-90% kompletirano.

Nazad
Vrh Dno