Šta je novo?

Logitech MX Master 3/3S/4

• Začetnik teme Začetnik teme tanasi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam planirao da skidam to uopšte. A nalepnice se nisu iskrzale. Ako se budu iskrzale, ide u kantu i ćao.

openlogi-app-dark.webp

Ostoa sam dužan ovu poganost...
Ne znam ni odakle da počnem sa skidanjem ovoga ili koje sredstvo da koristim.
Guma se odvojila a lepak je ostao na mišu...

1787578718170.webp
Edit: Zapravo sam uspeo prstom mic po mic (nemam nokte) ovo da skinem sa strane, sada da smislim cime da skinem rezidual a da ne rastvorim ovu gumu u procesu sto je na misu.

Poslednja izmena:
I dalje je lepljivo ali je bolje.

1787580339597.webp

Imao sam isti ili sličan "stiker". Posle malo čišćenja mokrom krpom vratio se na originalno stanje. I osim što desni klik prestaje da radi miš je kao prvog dana

Ja neću ni skidati dokle god je živ miš 😀

Fino radi, dosta brže nego Logi Options+.
Rade i oba paralelno, ali ne bih baš to forsirao previše.
Puno ima tu podešavanja, preseta itd...

Pogledajte prilog 550567
Meni neće da prepozna 2S povezan na mini preko BT-a.
Sve sam dozvole pouključivao na macOS-u, ali jok.

edit: sad ga pokrenuo, ponudio update i proradio.
I više mi se sviđa nego originalna App

Poslednja izmena:
Jel sa open logi, kada se uđe u steam library, mogu recent games da se skroluju levo desno?

Ostoa sam dužan ovu poganost...
Ne znam ni odakle da počnem sa skidanjem ovoga ili koje sredstvo da koristim.
Guma se odvojila a lepak je ostao na mišu...

Pogledajte prilog 550878
Edit: Zapravo sam uspeo prstom mic po mic (nemam nokte) ovo da skinem sa strane, sada da smislim cime da skinem rezidual a da ne rastvorim ovu gumu u procesu sto je na misu.
E, to je bilo moje originalno pitanje. Znači, ostaje residual lepak kada se odlepi nalepnica

Tako je, i to nije baš rezidual kako ja to zamišljam kao kada recimo skineš neki stiker pa ostane malo lepljivo. U ovom slučaju se odvojio lepljivi deo od nalepnice i ostao na mišu. Bukvalno sam lopticu na kraju napravio kada sam skinuo sve, jako je ljigavo i lepljivo.

Nazad
Vrh Dno