Šta je novo?

Huawei watch GT 6 /GT 6 pro

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja gt2 pro nisam redovno ni prao ni susio, odlicno radio.

Gt6pro ne skidam ga, ovog leta na bazenu i na Vlasini.... Testiran, bez problema.... Pricao sam i o bateriji...sa mojim koriscenjem... 5 posto ide dnevno.... Tacno 20tak dana baterija drzi.. Videcemo koliko ce tako...

1000200173.webp

Pazario danas sebi i curi, mislim da smo povoljno prošli. Cene na KP su čak i veće.
Predlozi za zamensku/original metalnu gold Milanese narukvicu i neku kožnu/metalnu za 46mm model, gde ih naručiti?

Pogledajte prilog 550332

Pazario danas sebi i curi, mislim da smo povoljno prošli. Cene na KP su čak i veće.
Predlozi za zamensku/original metalnu gold Milanese narukvicu i neku kožnu/metalnu za 46mm model, gde ih naručiti?
Nesto ovako odgovara? Uzeo sam je na Temu... Odlicna izrada, skracuje se bez dodatnog alata.... Zaista preporuka

Prilozi

• IMG_20260505_164110.webp
    IMG_20260505_164110.webp
    56 KB · Pregleda: 55
  • IMG_20260505_164116.webp
    IMG_20260505_164116.webp
    70.8 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20260505_163754.webp
    IMG_20260505_163754.webp
    141.4 KB · Pregleda: 62
Kupaš se sa gt6 u moru?
Da koristim ga u moru. Evo već 10-ak dana uredno spremi podatke o plivanju. Što se tiče "buđenja"telefona po noći nakon trećeg resetiranja nije se pijavilo već nekoliko dana. Očito je softverska greška. Ipak ovaj sat nije top klasa.

Prilozi

• sporthealth-1-20260821-221741.webp
    sporthealth-1-20260821-221741.webp
    34.9 KB · Pregleda: 37
Kako ste zadovoljni sa praćenjem i analizom sna?
Ili je meni loše nešto podešeno ili mu je takav algoritam . Pre gt6 pro dve godine sam koristio Galaxy 5 pro. Njegovo praćenje sna je bilo osetno preciznije. Registrovao je svako buđenje mnogo preciznije. Huawei mnogo puta prijavljuje lagani san iako sam ustajao, ponovo legao i nastavio da mirno ležim budan.
To Samsung nije radio.
To mi je i najveća zamerka i jedina za sada.
Kako je to kod ostalih i da li ima nekoga još ko je sa Samsunga prešao na Huawei GT seriju?
Bateriju neću da komentarišem, nema potrebe. Odmorio sam se od punjenja iako je Galaxy 5 pro jedan od onih kojima baterija najduže traje ( mislim na Wear os).

Ili je meni loše nešto podešeno ili mu je takav algoritam . Pre gt6 pro dve godine sam koristio Galaxy 5 pro. Njegovo praćenje sna je bilo osetno preciznije. Registrovao je svako buđenje mnogo preciznije. Huawei mnogo puta prijavljuje lagani san iako sam ustajao, ponovo legao i nastavio da mirno ležim budan.
To Samsung nije radio.
Kako je to kod ostalih i da li ima nekoga još ko je sa Samsunga prešao na Huawei GT seriju?
Bateriju neću da komentarišem, nema potrebe. Odmorio sam se od punjenja iako je Galaxy 5 pro jedan od onih kojima baterija najduže traje ( mislim na Wear os

To Samsung nije radio.
Bateriju neću da komentarišem, nema potrebe. Odmorio sam se od punjenja iako je Galaxy 5 pro jedan od onih kojima baterija najduže traje ( mislim na Wear os).
Jedino na to imam zamerku. Ja se budim bar 10x u toku noci. Najcesce se samo okrenem na drugu stranu ali to ne registruje uopste. Ne znam ni kako bi to registrovao. Moja supruga recimo se okrene na drugu potpuno nesvesna. Kako bi sat i provalio da sam budan ako ne puls ne menja bitno... Jutros je uredno registrovao da sam ustao na 5 minuta.
Nekada sam potpuno budan i ne mogu da zaspim ali isto disem, ne pomeram se, nema sanse da sat to registruje kao budno stanje da budemo realni.
Moguce je da Samsung reaguje na svaki pokret kao da si se budio da se okrenes recimo. Da li se to racuna kao neki bitni prekid sna?

Ne dopada mi se ovo nikako. Konkretno, jutros sam se probudio u 3.25h i ostao budan sve vreme do ustajanja u 5.05. Sat je zabeležio budno stanje svega 8 minuta (3.25 do 3.33), pa čak i dubok san u trajanju od 26 minuta! Ozbiljan promašaj- veze nema sa stvarnim stanjem.
Mislim da im praćenje sna baguje samo tako.
Na samsungu me izluđivala baterija a ovde praćenje sna. Ne služi ničemu, barem u mom slučaju.
Ako se ovo ne popravi nekim podešavanjem ili ažuriranjem nema svrhe ni koristiti ga kao neki parametar ili pokazatelj bilo čega.

Meni i dalje neprecizno. Lepo ubeleži početak spavanja, to znam jer veoma brzo zaspim. Ubeleži i vreme buđenja kako treba. Greši veoma kada ostanem budan i ležim u krevetu. Sve to ubeleži kao lagani san.

Nazad
Vrh Dno