Šta je novo?

Sta ste igrali? Screenshots tema [Pravila u prvom postu]

Mene je napucavanje odbilo od igranja.|
Na medium tezini je potrebno da ceo sarzer zaspes u glavu, sto je neoprostivo, cak i za RE.
Nista me nakon toga nije vise interesovalo, moze da bude remek delo kakvo hoce, ja da prljam svoj nvme tim cudom vise jok!

Mene je napucavanje odbilo od igranja.|
Na medium tezini je potrebno da ceo sarzer zaspes u glavu, sto je neoprostivo, cak i za RE.
Nista me nakon toga nije vise interesovalo, moze da bude remek delo kakvo hoce, ja da prljam svoj nvme tim cudom vise jok!
Ne mora sve da se ubije a neke karakondzule se ni ne mogu ubiti. Nisam igrao Village ali logika iz prethodnih odigranih delova.

pricam o obicnim mobovima, ne o nekim specijalcima ili glavnima.
to sve bi trebalo da moze da se ubije uz 2-3 pogodka (RE logika ali ajde) a ne uz celu oruzarnicu.

Ne, RE logika je da u 90% slucajeva zaobilaziti protivnike a ne ubijati ih (odnosno ne trositi dragocene metkove bez veze).

Ne, RE logika je da u 90% slucajeva zaobilaziti protivnike a ne ubijati ih (odnosno ne trositi dragocene metkove bez veze).
Baš ovo pogotovo na težim nivoima igranja gde je municije manje. Mada se ja ne patim igram na srednje uvek pa ako mi je lako pojačam ako je teško spustim ma easy. Mator sam da se patim sa difficulty egom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno