Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Je l' ima neko problem sa background play-om.

Prestao da radi na poslednjom verziji. iPhone 13mini.

PIP radi ali cim zakljucam telefon sve nestane, isto stane sve ako odem u settings YT-a. Glupost.

Pokusao sam sve zivo, reinstalacija, paljenje gasenje opcija. Proradi nekada ali posle opet prestane trajno posle. YT music radi ok (ali nisam update-ovao, inace bas zbog ovakvih stvari ne update-ujem nista ali se zeznuo sa YT)

I moja sestra clanica moje Family grupe (svi srb nalozi - Beograd), dobila juce mejl, bila je doduse u Grckoj i gledala je YT poprilicno (mislim da cerka gleda neke crtace domace tamo). Sta u praksi znaci ovaj mejl? Posto u mejlu pise "may be paused in 14 days"?
To znači da za 14 dana gubi status Premium-a. Meni se isto desilo a non stop sam u Srbiji u zadnje vreme. Nema veze sa tim što je u Grčkoj trenutno.

Pre ne bih koristio YT nego da pravim svakih 14 dana novi profil.

Ja jedino taj servis gledam, ako budu ukinuli ja cu placati ali ce im prihod opasti za duplo kako kod mene tako i kod drugih "familija". Pa sta im se u masi vise isplati...

sve vreme postoji workaround i za TV i za telefone, ali svakako je na androidu najmanje cimanje da se zaobiđe plaćanje

90% vremena gledam preko TV-a koji nije android tako da je to bio glavni razlog forsiranja Indije

Nisu samo reklame, bolje iskustvo, viši bitrate, HDR 4k itd. Treba svako da proba pa da vidi da li vredi ili da se vrati na zaobilazna rešenja.

Imam Premium, ali koristim iz navike SmartTube na Android TV-u. Nisam primetio da nemam nešto sa official aplikacije.

Imas krajnje amaterski dizajniranu smarttube aplikaciju koja ima sve funkcije, ali izgleda dosta jadno u svakom smislu. Sto uopste postoji ova tema ako postoje ta nezvanicna resenja i "ista su"? To je druga tema skroz...

Ne patim od toga kako izgleda aplikacija.

Juce je i jedan nas kolega sa foruma, clan moje YT familije, koji zivi u drugom grada dobio isti mejl .
Da li bi mozda pomoglo da se remote nakaci na moj PC i uloguje na kratko vreme na YT sa svojim nalogom?

kaoo, da se vidi da je posetio brata/caleta jednom godisnje? 🙂

Zanimljivo da ja, kao manager familije, nisam dobio ikakav mejl do sad..

Kada hocu da dodajem clana u familiju izbacuje mi ovo
You’ve sent too many invitations this week. Try again in a few days
ima li neko resenje i koliko treba da se ceka

Evo da podelim.

turski apple id YT premium radi ako se kupi i doda turska visa kartica.
ne mora imati balansa na njoj, dovoljno ju je samo dodati.

od 8-11$ kosta, ima na redditu tema sa linkom za kupovinu.

Cek samo sekundicu da trknem do trafike po tursku visa karticu....

Apple Indija: izgleda da su odvojili settovanja za media purchases I da I tu treba dodati bank account.

1000013952.webp

Ja jedino taj servis gledam, ako budu ukinuli ja cu placati ali ce im prihod opasti za duplo kako kod mene tako i kod drugih "familija". Pa sta im se u masi vise isplati...
Sumnjam da ce se potresti sto Srbin ne zeli da plati.

Nazad
Vrh Dno