Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Ugovor istice za mesec dana(25/9), permutovao sam. Iz nekog razloga ne mogu da ispravim predhodnu poruku.
Pozdrav,

Ugovor mi ističe za 9 dana kod Yettela (optički internet). Tražim ponudu za:
  • produženje kod Yettela, ili
  • prelazak kod drugog operatera (A1, MTS, Yunet — otvoren sam za sve)
Primarno mi treba samo internet, bez TV-a, ali ako neko ima jaku ponudu koja uključuje i TV po sličnoj ili boljoj ceni, razmotriću i to.

Prošli put sam imao odličnu Yettel promo cenu — prvih 12 meseci po 1 dinar, pa narednih 18 meseci sa 50% popusta. Zanima me da li neko trenutno može da ponudi nešto slično ili približno tome, kod bilo kog operatera.

Brzina: što brže za razumnu cenu 😎

Molim agente da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom. Hvala unapred!

Istekao mi je ugovor za net i tv, kod oriona tj mts.
Vratio sam oprenu pre par dana.
Treba mi samo net ili eventualno net i tv.
Borca

Potrebna ponuda za produženje ugovora u MTS. Velika Plana, okolina. BOX 4. Postojeći ugovor ističe za 10 dana.

Hvala.

Potrebna ponuda za A1 kućni net+tv 5G Niš, ako može neka se javi agent u pm.

Истиче уговор сада 01.09 код родитеља, на моје је име, МТС за BOX 3 (оптика).
У питању је Нови Сад.
Нека се јави агент за МТС са добром понудом за продужетак уговора. Хвала унапред.

Ćao svima,
Ugovor sa mts-om mi je istekao krajem jula, pa mi je sada potreban novi paket za TV + internet.
Molim agente operatera da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom (cena, brzina interneta, TV kanali, ugovorna obaveza i eventualne pogodnosti).
Hvala unapred!

Potrebna mi je ponuda za internet + kablovska (2 adaptera za smart tv), Vozdovac, Borisavljeviceva. Pisite u PM. Hvala, Mile

Izneh im ponudu konkurencije u mejlu pa me zvali da su prosledili kolegama da vide jel moze neki dodatni benefit za obnovu, sad cekamo da vidimo.
IMG_4700.webp

Potrebna mi je ponuda za internet + TV.
Novi korisnik u Novom Sadu je u pitanju.
Molim agente operatera da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom.
Prednost SBB optika.
Hvala unapred.

Da li ima nekih dobrih ponuda za SBB, planiram da predjem sa MTS Super Plan 3L na SBB optiku? Hvala!

Pozdrav, zanima me neka ponuda za MTS ili A1 optika+tv jer SBB nemam u ulici.
Vrbas
Trenutno imam MTS Box 3s optiku, ugovor je do 03.09.
Podnet zahtev za raskid 06.08. jer nonstop povecavaju cenu, trenutno je 5600din.

Pozdrav, istekao mi je ugovor za Supernovu, podneo sam zatev za raskid ugovora, dobio poruku da vratim opremu i danas sam vratio, a nisam dobio ponudu za produzenje ugovora. A1, yunet, yettel/sbb nije moguce na mojoj adresi, tako da mi ostaje samo mts (vec imam fiksni i mobilni tako da moze ponuda za box 4) ili ako je moguca ponuda od Supernove jer sam vratio opremu. Sokobanja.

Potrebna mi je ponuda za TV+Internet na dve različite lokacije u Sremskamoj Mitrovici.
Istekao mi je Total TV.

Potrebna mi je ponuda za internet + TV, ako je yettel da li mogu nekako da ubacim i paket za mob koji sam uzeo pre 2 meseca
Super bi bilo ako moze i ps5 da se nekako ubaci 🙂
Novi Sad

Posto mi je istekao ugovor za optiku na Supernovi, trazim ponudu za NET+TV u ulici Jovana Muškatirovića, 21203 Veternik.

Istekao mi je ugovor sa MTS-om. Trazim najbolju ponudu za internet. Idealno bi bilo pre-paid. Novi Sad, Bulevar Oslobodjenja

Zdravo,

Istekao mi je ugovor za BOX4 zlatni (1Gbps) kod MTSa i treba mi ponuda za Yettel net + tv. Molim ako ima nekog iz Yettela da se javi.

Nazad
Vrh Dno