Treba mi preporuka za novi mob, oko 300e nov. Ako ima nesto zaista bolje dodao bi 50tak evra. Trenutno imam Honor Magic 7 lite. Promenuo bi marku. Ono sto sam shvatio da je ekran od 6.78" prevelik za nosenje, drzanje u dzepu, drzanje u saci. Takodje i tezina mu je velika 189g, sa nekom robusnijom maskom to je oko 250g. Prethodni tel mi je bio A52s on je 6.5", iste gramaze. Ne bi isao vece od toga. Vratio bi se na Samsung ali A56 i A57 su istih dimenzija 6.7", tako da otpada.
Istrazivao sam, zaskao sa ai i dobio par predloga. Nisam nikada ima Google Pixel, vidim da bio imao izbor za 8. Sta mislite? Caskao sam sa Geminijem i spomenuo mi je 8, da je veoma popularan i da je "iPhone u Android svetu". Dao je vise ponuda ali mi je ovo preporucio kao odlican izbor, odlicna kamera, brz procesor, preinstalirane samo Google-ove app,... GPT mi je isto ponudio par mob, poceo je da poredi Motorolu edge 60 neo vs Pixel 8 i on je dosao do zakljucka da je 8 bolji izbor.
Sta bi mi vi preporucili?
Istrazivao sam, zaskao sa ai i dobio par predloga. Nisam nikada ima Google Pixel, vidim da bio imao izbor za 8. Sta mislite? Caskao sam sa Geminijem i spomenuo mi je 8, da je veoma popularan i da je "iPhone u Android svetu". Dao je vise ponuda ali mi je ovo preporucio kao odlican izbor, odlicna kamera, brz procesor, preinstalirane samo Google-ove app,... GPT mi je isto ponudio par mob, poceo je da poredi Motorolu edge 60 neo vs Pixel 8 i on je dosao do zakljucka da je 8 bolji izbor.
Sta bi mi vi preporucili?