Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ovo mi se pojavilo u aplikaciji
Pogledajte prilog 549889
Ali ta preporuka, kako čitam ovde, izgleda nije istinita, pre je obmanjujuća... Jedno piše u izlogu a drugo je u radnji... Ništa čudno ... Nije prvi put a neće biti ni poslednji...
Pa ovde piše BEZ UGOVORNE OBAVEZE, a ne bez ugovora. Davno, dok sam bio u telenoru, prešao sam sa pripejd, na postpejd, bez ugovorne obaveze, ali sa ugovorom. Ugovora mora biti, jer onda nije postpejd.

Neka dobra dusa da mi posalje gigatron popuat kod na 15 ili 18%? Hitno mi je
Zahvalan unapred 🙂

(poslao mi korisnik nije potreno vise! Hvala !!)

Poslednja izmena:
Nema posebnog ograničenja onda, ali svakako važi otkazni rok od 30 dana ako želiš da se vratiš na pripejd ili ugasiš broj. Ipak, teško mi je da poverujem da je ovo opcija bez ugovorne obaveze, jer onda popusti nemaju smisla. Standard je da bez ugovorne obaveze nema ni njih, pa bi npr. logična cena za Go Extra+ bila punih 1299 dinara, a nikako povlašćenih 799.

Možda su ti brojevi koji su dobili ponudu dugo na pripejdu, možda su dobijali takve ponude za prelazak na postoje sa UO, pa su ima na kraju poslali bez UO. Samo tako nešto mi pada na pamet ...

To stoji, kontam da i jeste tako, ali ovo bi bio presedan, jer mislim da dosad nisam čuo da se popust kod bilo kog provajdera dobiti bez ugovorne obaveze. Pitanje je i dokad bi trajao. Večno ili samo dve godine? Ako je prvo slučaj, onda je stvarno nerealna ponuda. Ako je drugo, onda se konceptualno svodi na UO, samo bez penala za prevremeni raskid.

Znam da sam dosadan pa prastajte.
Ako preko aplikacije predjem na postpejd a posto imam Samsunga i ne znam da li ce da radi 5G,u slucaju da ne radi da li onda u roku od 14 ili bese 15 dana mogu da odustanem?
Mislim odustao bih ja odmah prvog dana ako 5G ne bude radio?

Znam da sam dosadan pa prastajte.
Ako preko aplikacije predjem na postpejd a posto imam Samsunga i ne znam da li ce da radi 5G,u slucaju da ne radi da li onda u roku od 14 ili bese 15 dana mogu da odustanem?
Mislim odustao bih ja odmah prvog dana ako 5G ne bude radio?
Pre pola godine na jednom broju posle 7 dana , vratili me na pripeid bez problema , pitaju za razlog ja kazem idem preko na duze vreme

@alex1974

Ne zaboravi samo da ogranicavaju brzinu neta, osim u slucaju najjaceg paketa XL. Tako da ti 5G i ne znaci previse ako si na uobicajenim paketima.

ne znam da li ce da radi 5G
Ali 5G je dostupan i na pripejdu, tako da već možeš da proveriš ima li ga. Ako imaš mobilne podatke, lako je, tu je ili nije. Ako nemaš, svakako se neće povezati telefon na 5G, ali opet možeš da utvrdiš dostupnost, npr. preko aplikacije NetMonster. Ukoliko ima mreže, pisaće 5G NSA Disconnected, uz 4G na koji si povezan. Ukoliko nema, stajaće samo 4G.

Na Yettel - ovoj kartici nemam kredita ona mi sluzi za "odrzavanje broja" posto koristim A1 karticu pa ne bih uplacivao kredit na Yettel samo da bih probao da li radi 5G.

Nazad
Vrh Dno