Pa ovde piše BEZ UGOVORNE OBAVEZE, a ne bez ugovora. Davno, dok sam bio u telenoru, prešao sam sa pripejd, na postpejd, bez ugovorne obaveze, ali sa ugovorom. Ugovora mora biti, jer onda nije postpejd.Ovo mi se pojavilo u aplikaciji
Pogledajte prilog 549889
Ali ta preporuka, kako čitam ovde, izgleda nije istinita, pre je obmanjujuća... Jedno piše u izlogu a drugo je u radnji... Ništa čudno ... Nije prvi put a neće biti ni poslednji...
Odes kad hoces.Ako je bez ugovorene obaveze koliko onda moras da budes njihov?
Pre pola godine na jednom broju posle 7 dana , vratili me na pripeid bez problema , pitaju za razlog ja kazem idem preko na duze vremeZnam da sam dosadan pa prastajte.
Ako preko aplikacije predjem na postpejd a posto imam Samsunga i ne znam da li ce da radi 5G,u slucaju da ne radi da li onda u roku od 14 ili bese 15 dana mogu da odustanem?
Mislim odustao bih ja odmah prvog dana ako 5G ne bude radio?
Ograničen na 50mbitMislio sam da uzmem Go Extra +
Ali 5G je dostupan i na pripejdu, tako da već možeš da proveriš ima li ga. Ako imaš mobilne podatke, lako je, tu je ili nije. Ako nemaš, svakako se neće povezati telefon na 5G, ali opet možeš da utvrdiš dostupnost, npr. preko aplikacije NetMonster. Ukoliko ima mreže, pisaće 5G NSA Disconnected, uz 4G na koji si povezan. Ukoliko nema, stajaće samo 4G.ne znam da li ce da radi 5G
Ja imam Go Extra + i radi5 G svuda gde ima signal , Neznam zasto se opterecujes sa 5 GNa Yettel - ovoj kartici nemam kredita ona mi sluzi za "odrzavanje broja" posto koristim A1 karticu pa ne bih uplacivao kredit na Yettel samo da bih probao da li radi 5G.
Bez obzira na to, telefon vidi ima li 5G mreže ili ne. Zato ti i kažem da probaš sa NetMonster-om.Na Yettel - ovoj kartici nemam kredita
Cilja na probleme sa Samsungom, ne zna može li njegov telefon uopšte da se poveže, tj. vidi mrežu.radi5 G svuda gde ima signal , Neznam zasto se opterecujes sa 5 G
samsung s21 fe , A55 , A52 5g sva tri rade bez problema YetelDa ne znam da li moze telefon da se poveze na 5G.
Na A1 moze ali ne znam da li moze na Yettel.
Za S25U neznam pitaj u temi S25U neko ce da odgovoriKada je poceo 5G,S21 fe na Yettelu nije hteo a na A1 je radio,sada S25U radi na A1 za yettel ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari