Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Potrebna ponuda za TV usluge i internet (danas podnet zahtev za raskid ugovora za box 4). Beograd, adresa ima uslove za sva tri operatera. Moze i kontra ponuda mobilni za ostanak u MTS, danas je podnet zahtev za prenos u A1 na Neo 50.

Potrebna ponuda A1 agenta za prelazak mobilnog broja sa prepaid-a na postpaid. Broj je vec u A1 mrezi.

Početkom septembra istice mts ugovor za postpaid potrebna ponuda za obnovu ugovora ili prelazak u yettel ili A1 (da nije ponuda 20% popusta jer to imamo kod). Bez uredjaja i bez boxa.
I dalje aktuelno.

Mene godinu ipo, mozda i vise. MTS u pitanju a koristim im najjaci paket plus mi ukinuli roming 🙂

Потребна понуда А1 агента за прелазак са prepaidа на postpaid

I dalje aktuelno.
niko ti se nije javio mesec dana ?
Nije tema za diskusiju, ali ovo je specijalan slučaj, jer pitanje ipak pogađa u njenu suštinu, pa da pokušam da razjasnim. Ne čudi što se niko nije javio, jer nijedan agent (Yettel i A1) nije u julu mogao da zna kakva će ponuda biti u septembru. Ni sad u avgustu ne mogu znati, ponude su uglavnom na mesečnom nivou. Mogao je, doduše, neko da se javi sa ponudom za obnovu (MTS), ali pošto je naglašeno da se ne želi uređaj niti BOX, dakle unapređenje usluge, nema šta ni da se ponudi unapred. Retko koji terenski agent se bavi produženjem. Edit: sugestija za prelazak, ako to stvarno želiš odmah, naglasi da si spreman na prevremeni raskid ugovora, pa ćeš verovatno dobiti neku avgustovsku ponudu koja bi se mogla realizovati.

"Retko koji terenski agent se bavi produženjem. " Sta sam koji djavo trazio ponudu za produzenje ugovora . Dobro si mi rekao da ne cekam . Hvala na objasnjenju

Dobro, ti si kao opciju naveo i spajanje u neki Super PLAN. To je već sasvim korektan zahtev, ali ne znam što nije bilo ponuda. Možda nema agenata za to, a možda prate samo ovu temu, koja se fokusira na internet usluge, samim tim i na spojene pakete. Da naglasim, sve ovo pišem kao posmatrač, stvarno ne znam koliko i kakvih Telekomovih agenata ima na forumu.

Moze li da se dobije neki popust za prelazak sa pripejda na pospejd u pitanju je mts

12.9 mi istice ugovorna obaveza za postpaid i trenutno sam a1 korisnik. Potrebna ponuda a1 agenta

Istekao ugovor sa MTS (Box 3). Potrebna ponuda za TV, internet i telefon.

Beograd, adresa ima uslove za sve operatere.

MTS je povecao cenu bez kontakta, pa verovatno obnova nije ni opcija.

Istekao ugovor u yettel-u, imao sam total10 i to mi je previse. Ako ima neki agent da ponudi 50% za obnovu i to iskljucivo Yettel Surf.

Pozdrav, istekao ugovor u MTSu, broj je prebacen na pripaid. Zeleo bih da predjem na neki postpaid, bilo koj operater. Ako ima tarifa sa nekim finim popustom, budite slobodni da me kontaktirate.

Pozdrav, istice mi postaid ugovor u yettelu krajem ovog meseca, potrebna ponuda kod bilo kog operatera sa popustom.

Potrebna ponuda za A1 Neo Surf 10 postpaid, prešao bih iz Yettel mreze u A1.

Zanima me ponuda za prelazak iz yettela u A1 ili MTS, istekla ugovorna obaveza.

Potreban kucni mobilni internet od minimum 200gb.
mts i yettel imaju pokrivenost sa 5G signalom, a1 gotovo da nema signal.

Potrebna ponuda za "spajanje" yettel usluga "Yettel kod kuće M" (optika, ugovor ističe u oktobru) i "Total 40" (ugovor istekao odavno) + dodavanje optike ili 5g neta na drugoj adresi.

Nazad
Vrh Dno