Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Nemoj tako da razmišljaš, voleo si je i nisi je izneverio.
Nije joj bilo suđeno da proživi pseći život kako dolikuje, to je jedina istina.
Gubitak boli, vreme ne leči ništa, ali nastavićeš da živiš sa tim gubitkom i sećaćeš se kako ti je bilo lepo sa njom.

Hvala ti na utešnim rečima. Znači mi puno u ovom trenutku. Bila nam je sve i mi smo njoj bili sve. Ja smatram da vreme leči sve ali ostavlja ožiljke. Bol će proći i sećanja će bledeti ali nikada neće biti zaboravljena. Hvala vam svima i na reakcijama jer iako se ne znamo opet osećaš koliko ljudi kapira koliko ti je teško.

Izvini opet smaram pitanjima ako znas koje je vakcine primila pa podeli sa nama.
Pricao mi je veterinar da je imao slucajeva probijanja vakcine bas Parva virusa i da ima nekoliko proizvodjaca

Ne mogu trenutno da pronađem kartonče sa nalepnicama koje nam je dao odgajivač. Kada ga pronađem napisaću ovde.

Jeste li je revakcinisali posle 12 meseci?

Jako mi je žao, ne želim da tražim krivca već da i drugi ne pogreše.

Ne, nije stigla da primi tu vakcinu. Ja sam se malo preračunao koliko ona ima meseci. Vakcina je u pasošu bila zakazana sada za 29.07. ali je imala neku infekciju uva koju smo lečili a onda je veterinar rekao da sačekamo malo da prođu vrućine a ona se zarazila 30. ili 31. jula. Veoma, veoma nesrećan splet okolnosti. 😢

Ko zivi u gradu i mesa se nejgov pas sa drugima mora da revakcenise psa, imam srece sto moj ne voli druge pse pa ne idemo gde su drugi psi

Oh pa zar nije to ogradjeno mesto safe space gde ulicni psi nemaju pristup. Ja sam bio na Balatonu imaju ceo jedan ograman park uz jezero i tu je neki pseći raj rekao bih sa plažicom i travom.

ima previse lutalica, previse izbacenih stenaca po gradu, neko izbaci stence u parku blizu tog prostora i velika je verovatoca da ce zakaciti parvo ili stenecak

Komunalne ili sanitarne sluzbe bi trebalo da tretiraju te povrsine protiv parazita i drugih prenosilaca ali oni to ne rade.

Nazad
Vrh Dno