Šta je novo?

Yettel Kucni net - ex. Telenor Home

Dobar dan, da li je neko uzimao paket sa ovim Huawei H173-383 5G ruterom, kako se pokazao ne mogu da nađem nešto mnogo informacija o njemu. Hvala

Ako hoću da proverim stanje na lokaciji, da li su mi jedine opcije ili agent ili ova pripejd verzija Kućnog neta za 1399din? Buni me jer za nju ne piše da joj je omogućen 5G. Računam da bi se hvalili da jeste. A ne piše ni da su joj brzine ograničene.

Ne verujem da tu ima ograničenja, to je namenski internet paket. I sigurno ima 5G kad imaju i obični pripejd brojevi.

Vidim da yetel na najjacem paketu ima ogranicenje od 4tb (iako ga zovu "neogranicen" net. Jel moze neki razuman paket da se doplati (u TB, ne 50GB i sl) ako se to prekoraci ili mora da se ceka do kraja meseca?

Vidim da yetel na najjacem paketu ima ogranicenje od 4tb (iako ga zovu "neogranicen" net. Jel moze neki razuman paket da se doplati (u TB, ne 50GB i sl) ako se to prekoraci ili mora da se ceka do kraja meseca?
Neznam neverujem da ima u vreme kada sam ja uzoeo ovaj Mobilni Internet Max,davali su 1000Gb po punoj 4G brzini...ako potrosis to ne blokiraju ti mobilni net,ali brzinu obore na neku minornu malu.E to isto rade i sa paketom od 4Tb sada 🙂

Neznam neverujem da ima u vreme kada sam ja uzoeo ovaj Mobilni Internet Max,davali su 1000Gb po punoj 4G brzini...ako potrosis to ne blokiraju ti mobilni net,ali brzinu obore na neku minornu malu.E to isto rade i sa paketom od 4Tb sada 🙂
***, to je bas bezveze. Mislim ne verujem da cu svaki mesec prekucati 4tb, ali ako bi se nekad desilo nije mi problem platio bih da moze, ali mi jeste problem da mi ne radi net do kraja meseca 🙂

Imaju A1 i MTS pakete bez ograničenja
Znam, ali mi je signal A1 bas na granici, morao bih da kupujem eksterni ruter is tavljam ga na krov, a to nije bas zanemarljiv trosak. I opet ne znam da li bih dobio punu brzinu uploada u 600/100 paketu (a zbog uploada najvise i hocu da uzmem). A MTS nema 5g u Rumi

Nema veći dodatak od 50 GB na yettelu. a posle potrosenih 4 TB, brzina je 2mbps. Jedino da proveris/izmeris koliko ti neta mesecno treba i da li ti je to dovoljno.. Ako na A1 i mts nemas 5G, treceg resenja za mobilni net bas i nemas. Jedino da kupis 2 kartice tj dva paketa 😀

Nema veći dodatak od 50 GB na yettelu. a posle potrosenih 4 TB, brzina je 2mbps. Jedino da proveris/izmeris koliko ti neta mesecno treba i da li ti je to dovoljno.. Ako na A1 i mts nemas 5G, treceg resenja za mobilni net bas i nemas. Jedino da kupis 2 kartice tj dva paketa 😀
Može 3 x 50GB mesečno, ali nije povoljno.

Prilozi

• Screenshot_20260814_161159_Chrome.webp
    Screenshot_20260814_161159_Chrome.webp
    47.6 KB · Pregleda: 33
Ne verujem da tu ima ograničenja, to je namenski internet paket. I sigurno ima 5G kad imaju i obični pripejd brojevi.
Da javim za ovo ako nekoga interesuje. Pripejd verzija Kućnog/Mobilnog neta tj. Turistički paket za 1399din ima omogućen 5G kao i obični pripejd brojevi, ali i ograničenje u brzini kao i obični pripejd brojevi, zato što ta kartica i jeste običan pripejd broj sa aktiviranim planom u trajanju od 30 dana samo internet saobraćaja. To mi je tvrdio momak u poslovnici, u praksi deluje tačno.

Nazad
Vrh Dno