A da uzmeš neki matori iphone za 50-100e ko kolega što je pomenuo, uvališ ga za 500, pixel prodaš za 500-600 i onda uz taj kupon izađe da si novi 11 pro xl dobio for free? Lično bi na jedino tako nešto pristaoZa moj Pixel 10 pro XL dobijam 755 funti u trade in, Nov 11 pro XL bi me izasao 524 funte, i dobio nekih 129 funti na Google store kredita..
Ali.. apsolutno ništa nisu prikazali da je vredno upgrade-a.
I povrh svega, izbacili su termometar koji mi je bio prilično interesantan prilikom kuvanja,..
A ubacili neko "šareno svetlo" na zadnjoj strani, meni lično apsolutno nikakvu ulogu nema, nikad telefon ne držim tako poklopljen.. (takođe, subjektivnog sam mišljenja da ljudi koji drže telefon sa poklopljenim ekranom 100% skrivaju nešto.)
Bice to sve ok. 🙂Budući da je 3nm, iskreno me apsolutno ne bi čudilo da su uspeli da zeznu i battery life. Al aj da sačekamo taj 18.8. pa da vidimo.
Okej, ovo zvuči primamljivo,A da uzmeš neki matori iphone za 50-100e ko kolega što je pomenuo, uvališ ga za 500, pixel prodaš za 500-600 i onda uz taj kupon izađe da si novi 11 pro xl dobio for free? Lično bi na jedino tako nešto pristao
Ja imam ponudu za 1300€ ,za Pixel 11 Pro XL/512GB. Italijanski Google Store. Ovo mi deluje kao jako dobra ugradnja u cenu.Čoveče daju mi na Google Store DE 615€ za Pixel 8 Pro, izađe me Pixel 11 Pro XL 512GB/16GB RAM-a 915€. Čini mi se da su mi i toliko i prošle godine davali. A kupio ga novog u preorderu za 700€ pre tri godine.
Samo da ne volim još da čuvam sve svoje starije modele 🤣
Slažem se za ove bezele i 2nm ali im je to definitivno najmanji problem trenutno, iako veoma validan. Inače, ja sam svoj 9 Pro prodao zato što već imam dostojan 'Ultra' telefon ali bih 11 Pro(Xl) bez razmišljanja kupio jer je bukvalno rešio sve ono što mi je smetalo na 9 Pro, makar na papiru i po "hands on" videima.Upravo tako @igrice123
Od Pixela ne treba očekivati revoluciju i mislim da niko nije ni očekivao. Svake godine inkrementalna unapređenja i došli smo do toga da je već 10 Pro prilično kompletan. 11 Pro je još zaokruženiji.
Na sve ovo što si naveo, ako je tačno da je unapređeno i video snimanje, to je već okej napredak.
Problem može da bude ta nova grafika, ali videćemo već uskoro kako se ponaša. Drugi problem bi meni bilo 12gb rama tako da bih išao isključivo na 16/512.
Ko ima 8 Pro mislim da će značajan napredak osetiti sa 11 Pro
Samo crni. Koliko vidim više ga ni nema na Google store DE u toj boji. Makar 16/512 verzija.Koju biste boju uzeli? Sad imam Jade, ali kontam da je potpuno svejedno jer se ne vidi ispod maske. Eventualno zbog kasnije prodaje. Vidim da je više ljudi pominjalo kako je crni mat dobar.
Ja se nadam. Moraju biti izuzetno nespsobni da sa ovim hardverom zeznu stvar ali ipak Gugl je to, videćemo. Jel uopšte iko potvrdio (koji je) novi modem da ne ispadne moša kao sa G5?Slažem se sa napisanim. Ako su na to sve sredili i grejanje na mobilnim podacima onda će to biti bomba iz ugla Google hw divizije
Crna ofc...pa posle zelena, ona višnja i beli na kraju.Koju biste boju uzeli? Sad imam Jade, ali kontam da je potpuno svejedno jer se ne vidi ispod maske. Eventualno zbog kasnije prodaje. Vidim da je više ljudi pominjalo kako je crni mat dobar.
Moje subjektivno mišljenje je, da su fotke bolje na pixel 6 pro i pixel 8 pro nego na pixel 10 pro xl.Nova glavna kamera, nova telefoto kamera pristojne veličine. Novi procesor sa dostojnim C1 jezgrom koje je ARMov ekvivalent QC Oryon jezgru. Novi modem. 4x brži night sight. Samo na osnovu ovoga za 300-500€ vredi upgrade sa bilo kog dosadašnjeg Pixela. E sada, naravno, zavisi sve od toga kako to zapravo bude u praksi i samim tim treba sačekati recenzije mada bih ga ja lično kupio i na slepo. Moje mišljenje je da je 11 Pro ono što je 8-9-10 Pro mogao i trebao da bude ali sa obzirom na to da je ostatak "konkurencije" mrtav ovo nažalost izgleda kao sasvim dobra ponuda.
Tech influenseri guraju neki glup narativ u ovim "hands-on"-ovima a zadnji put su bili upućeni u hardver telefona otprilike u vreme HTC ere (a ni tad), slažem se da je Gugl/Pixel daleko od idealnog ali ovo stvarno kao da dolazi iz jednog istog izvora sa obzirom da su SVI snimili takoreći isti video..
Sasvim moguće da jesu, jezivo je koliko 9/10 Pro izoštravaju slike u određenim uslovima - ne znam kako je bilo pre, ne sećam se višeMoje subjektivno mišljenje je, da su fotke bolje na pixel 6 pro i pixel 8 pro nego na pixel 10 pro xl.
Voleo bi probati 11 pro xl, ali nije moguće pre pre-ordera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari