Šta je novo?

Huawei Pura 90

• Začetnik teme Začetnik teme pedja9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja čekam neki Huawei sličan Xiaomi 17/15 kompaktan sa solidnom baterijom i kamerom

Ja čekam neki Huawei sličan Xiaomi 17/15 kompaktan sa solidnom baterijom i kamerom
Meni se cini da je ovo taj. U kameru ne sumnjam, jedino cekam bateriju. 6000 mah za africko trziste i + punjac. A pisljiva Evropa tu izmislja gluposti, kako bi oslobodila prodavca dodatnih troskova. I povrh svega toga, za EU baterija 5500 Mah.

Na Pura 90 global verzija rade Android Auto i Gemini, koji se može postaviti kao preferirani asistent umjesto Celia. Instalacija micro g nikad lakša. Samo se u AppGallery promijeni regija u Španjolsku i tada se automatski instalira micro g i framework. Preostaje samo iz AppGallery skinuti Aurora Store.

Na Pura 90 global verzija rade Android Auto i Gemini, koji se može postaviti kao preferirani asistent umjesto Celia. Instalacija micro g nikad lakša. Samo se u AppGallery promijeni regija u Španjolsku i tada se automatski instalira micro g i framework. Preostaje samo iz AppGallery skinuti Aurora Store.
To je sve sto treba, nista lakse onda

Isto je i na Puri 80 na srpskom regionu, Android Auto radi i Gemini. Razlika je što se Celia ne može promeniti kao asistent u postaviti Gemini.

Kod serije 90s mi je čudan nedostatak video izlaza ali cijena opravdava.

Nazad
Vrh Dno