Šta je novo?

Pametni uređaji Satić smartić

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Планирам да узмем неки сатић смартић за дете од 7 година у септембру полази у школу.
Занима ме шта је најповољније и где.
Колико сам видео Вип има најповољнију понуду па Теленор, МТС има најнеповољнију.
У МТСу ми нуде О1+350 за сат за дете од 7 година=1750 😀.
У Випу је ок цена, не свиђа ми се сат, МТ40 ми је ок сатић.
Можда узети овако неки сат и неку другу картицу.
Шта је најисплативије?

Da li kupiti TCL MOVETIME MT42 za sestrića od 5 godina?
Sestra želi da mu kupi satić da može da prati lokaciju kada je sam ispred zgrade i da može da ga pozove.
Da li postoji jeftinija varijanta?

Šta preporučujete od ovih pametnih satova za decu? Planiram da uzmem klincu jedan ( 2. razred).

Pre svega mi je bitno da ima dobar GPS, pozive i da mogu da ga kontaktiram kada nije sa nama. Ne treba mi da ima milion nepotrebnih funkcija.

Drugar mi je preporučio Xplora X6, kaže da je odličan, ali je i poprilično skup, pogotovo kada se uračuna i pretplata. X6Play, recimo, ima GPS, pozive, SOS, „school mode“ i roditeljsku kontrolu.

Kakva su vaša iskustva? Šta biste danas uzeli detetu za 2. razred i da li Xplora zaista vredi te pare? Slobodno preporučite i neke jeftinije alternative.

Šta preporučujete od ovih pametnih satova za decu? Planiram da uzmem klincu jedan ( 2. razred).

Pre svega mi je bitno da ima dobar GPS, pozive i da mogu da ga kontaktiram kada nije sa nama. Ne treba mi da ima milion nepotrebnih funkcija.

Drugar mi je preporučio Xplora X6, kaže da je odličan, ali je i poprilično skup, pogotovo kada se uračuna i pretplata. X6Play, recimo, ima GPS, pozive, SOS, „school mode“ i roditeljsku kontrolu.

Kakva su vaša iskustva? Šta biste danas uzeli detetu za 2. razred i da li Xplora zaista vredi te pare? Slobodno preporučite i neke jeftinije alternative.
TCL MOVETIME MT42
Ovaj kupili sestricu. Sve radi odlicno. Sestra i zet prezadovoljni

Ima zanimljiva ponuda u Yettel-u TCL MT48.
24 x 500 din uredjaj, smartic tarifa 24 x 299. Sto izadje mesecno 799 din. Pomalo mi je cudna cena za TCL MT48 koji u jednoj nasoj radnji kosta neverovatnih 21k. Tako da mi je ova ponuda korektna. Ako moja "gospodja" odobri uzimamo. 😂

Ima zanimljiva ponuda u Yettel-u TCL MT48.
24 x 500 din uredjaj, smartic tarifa 24 x 299. Sto izadje mesecno 799 din. Pomalo mi je cudna cena za TCL MT48 koji u jednoj nasoj radnji kosta neverovatnih 21k. Tako da mi je ova ponuda korektna. Ako moja "gospodja" odobri uzimamo. 😂
Da. Uzeo. To je najbolja ponuda za taj sat a odličan je

Da. Uzeo. To je najbolja ponuda za taj sat a odličan je
Bio na odmoru tako da ja jos nisam uzeo taj satic. Mozda je off-topic ali moze li jedan info vezano za smartic tatifu u Yettel-u? Da li je neogranicen internet u paketu?

Bio na odmoru tako da ja jos nisam uzeo taj satic. Mozda je off-topic ali moze li jedan info vezano za smartic tatifu u Yettel-u? Da li je neogranicen internet u paketu?
Nije, 500mb po većoj brzini, 64kb nakon što se potroši. Ali prema iskustvima ovde sa foruma, čini mi se da za bazično korišćenje (lokacija + video poziv) je dovoljno.

Takođe, isti model ima i u mts, po istoj ceni (12k), samo je tarifa veća i skuplja, 100 minuta u nacionalnom saobraćaju za 400rsd mesečno.
Supruga i ja smo mts, pa verujem da ćemo se za ovu opciju odlučiti.

Nazad
Vrh Dno