Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma mislim da ne hlade u prokletim klpelama, u bre bezi, ruzne misli - sijcanjja nadolaze.
Daj da porucim picu, pojedem manje od pola, i u nesvijest.
Klima inace je sad na auto, do pre 2-3 dana je na quiet bila ( i zam se cudim kako je tako opstaajala )
Zadata bila 23c, ona 24 unutrasnja nije prelazila, ali bitnije, bar meni, vlaga nikad preko 50-52%

Crevo za sifon?
Nesto slicno tome, ovo je mrvicu većeg preseka.

Zašto amana zašto zaljepiše bočnu rešetku za disanje izmjenjivaša za zid? Ne bi ih ubilo da su barem još 5 cm mrdnuli udesno, grheota tolika mašina a da se ne može razmahati skroz 🙁
Stranka tako htela, nije strasno, ima 5cm od zida levo a citava desna strana i poledjina su otvorene jos je na nosačima za 18ku pa joj to ništa ne smeta.. iza nje moze da stane jos neka vox🙂

Stranka tako htela, nije strasno, ima 5cm od zida levo a citava desna strana i poledjina su otvorene jos je na nosačima za 18ku pa joj to ništa ne smeta.. iza nje moze da stane jos neka vox🙂
Druze tacno sam znao da ce neko bas zbog toga da pametuje 💩
Kao da treba da prolazi sljunak, a ne vazduh 🤣
Nekada i unutrasnja ne moze da se ispostuje u cm kad stranka zahteva ---> Tu mora da bude!

Poslednja izmena:
Druze tacno sam znao da ce neko bas zbog toga da pametuje 💩
Kao da treba da prolazi sljunak, a ne vazduh 🤣
Nekada i unutrasnja ne moze da se ispostuje u cm kad stranka zahteva ---> Tu mora da bude!
Jeste, doduse odbijam da pribijam unutrasnju plafonu ispod 10cm osim ako je Midea All Easy Pro, ne mogu da dam garanciju🙂

Tako i Fuji moze do 5m cm, po Manual-u.
Radice ona top, ima odozgo livadu gde da uvlaci zrak, dok ne dodje do servisa- ciscenja
Onda kuku-lele. Ako nema bar 10 cm od plafona, uzas je i krenuti u pricu ciscenja-pranjVec je davno pisano, ali nije na odmet da se ponovi, nekih 15 cm gledajte unutrasnju da ostavite od plafona da ima, neka idealna mera bilo koji da je brend .

Poslednja izmena:
Pozdrav, evo mene opet.
Na kraju sam uzeo Vivax
ACP-24CH70AEMIs.
Iz servisa kazu da je na ovu kvadraturu bolja 24 nego opet 18 kao sto je bila stara LG, sad cekamo u gradnju.

Kao u pesmi Džeja
Vetrovi me lome
Ja teram po svome
Ne čekaj me ženo
Ne čekaj me dome

Kao u pesmi Džeja
Vivaxi me lome
Ja teram po svome
Ne čekaj me ženo
Ne čekaj me dome
...pao sam u 24 kome

@Matthewmccarthy

Ako je ikako još uvek moguće - čupaj pare nazad i menjaj to za isti model 18-ice, ili još bolje "krštenu" 12-icu (Gree Airy i sl.).
Ta 24-ka ti je totalni overkill i za grejanje, a kamoli hlađenje, a "dobra" je samo tim serviserima da izmuzu novac! 🙂

Poslednja izmena:
Ako je ikako još uvek moguće - čupaj pare nazad i menjaj to za isti model 18-ice, ili još bolje "krštenu" 12-icu (Gree Airy i sl.).
Da menja bolje servis!
Pa realno, uvalili mu 24btu zbog profita ---> El-Clasico
50m2 skoro svaka 12btu ce da odradi svoj posao za hladjenje! Ako misli i da malo greje u prelaznom, kao sto si rekao npr. Airy 12! Ako vec od starta samo gledao 18btu, iako nisam neki fan ---> Haier Pearl 18 i cao 🙂

Poslednja izmena:
Hahahahahahahahaha objasnit cu.
Ipak sam odlucio da hladim i hodnik i sobe jer sa starom nisam(mogao), zato sam uzeo 24, znaci cijeli sprat je 105 kvadrata i klima je na tom polozaju da moze hladiti hodnik i sobe jer je nasuprot vrata.
Dok sam pisao prvi post nisam imao u planu hladjenje hodnika i soba. Znaci dnevni, trpezarija i kuhinja su 50 kvadrata kao sto sam vec rekao, a zajedno sa hodnikom i sobama je 105 kvadrata.

Tebi onda trebaju dve klime, tj 2x12.

Nazad
Vrh Dno