Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zato što je Yettel prevarantska firma koja gleda da te *****e na sve moguće načine. Zato što mi je poslovnica na 200m tačno od stana i treba mi 2 minuta. Ne živimo svi u BG na 30 km od najbliže poslovnice. Kad imaš par papira ispred sebe, mnogo je manja šansa da te izrade nego da čkiljiš na mobilnom. Dalje, ne plaćaš 24, nego 25 obračunska perioda, slabo ste to apsolvirali posle tih milion puta. Jesi znao uopšte da Yettel npr šalje ugovore poštom takodje? I tako dodje brzi poštar, donese ti svežanj papira i NE DA ti da pročitaš, nego te juri da momentalno potpišeš. Jel to normalno biznis ponašanje, da te ja pitam? Nemoj da osudjuješ ljude i namećeš svoj način razmišljanja. Pusti ljude da rade kako im najviše odgovara, tolerancije malo.
Meni koji sam online uzeo Go extra+ preko aplikacije, nije poštar ništa donosio, ugovor sam pročitao online, potpisao online i skinuo taj ugovor na komp, i sad ga imam crno na belo u PDF formatu. Postojala je i mogućnost da ga otkažem do 14 dana.

Putpuno je normalno, jer te stiti ZPP i imas 14 dana pravo da raskines ugovor koji je skopljen van poslovnice tj. na daljinu i da detaljno sve procitas sta si potpisao. A za obracunske periode to je ovde vec poznato. Ali kao sto je neko vec napisao ranije ako ne zelis da poslednji mesec placas pun iznos, obnovis ugovor uz neku promociju i krece nova promocija koja pokriva i taj poslednji mesec.

Inace za poslednju obnovu ugovora pre par dana nakon podnetog zahteva u mts, dobio sam relativno lako 9m po dinar i 18m 50% za Yettel 100, lakse nego 6m po dinar prosli put za drugi broj, sve zavisi ko zove i navodno je proveravala koliko je broj dugo u mrezi.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: msi
Zato što je Yettel prevarantska firma koja gleda da te *****e na sve moguće načine. Zato što mi je poslovnica na 200m tačno od stana i treba mi 2 minuta. Ne živimo svi u BG na 30 km od najbliže poslovnice. Kad imaš par papira ispred sebe, mnogo je manja šansa da te izrade nego da čkiljiš na mobilnom. Dalje, ne plaćaš 24, nego 25 obračunska perioda, slabo ste to apsolvirali posle tih milion puta. Jesi znao uopšte da Yettel npr šalje ugovore poštom takodje? I tako dodje brzi poštar, donese ti svežanj papira i NE DA ti da pročitaš, nego te juri da momentalno potpišeš. Jel to normalno biznis ponašanje, da te ja pitam? Nemoj da osudjuješ ljude i namećeš svoj način razmišljanja. Pusti ljude da rade kako im najviše odgovara, tolerancije malo.
nije nikakvo nametanje to sto nisi citao to je tvoj problem, pricamo na svakih par meseci iznova kako yebetel ima takvu praksu, da dodjes ovde i ljudima koji ovde izdvoje vreme da ti odgovore i pomognu oko pitanja ili problema i da blago receno solis pamet, nemoj to, preko telefona ako te zovu preko fona potpises nov i salju ti na sms il mail ugovor isto tako i preko app, i da vec ti je spomenuto da imas zastitu od 14 dana na ugovor potpisan van prostorija

Hvala Kimiju i MSI na konstruktivnom odgovoru, a vi Mačak i Fly pošto volite da se svadjate i pravite pametni, to radite na drugom mestu. Ja lepo pitam i zahvalan sam ljudima koji izdvoje vreme da odgovore. BTW, dao sam i ja doprinos ovoj temi sa par informacija iz razgovora, dakle nisam tu da kradem informacije free, niti ''da se pravim pametan''. Batalite taj način konverzacije, primereniji je deci od 10 godina.

Hvala Kimiju i MSI na konstruktivnom odgovoru, a vi Mačak i Fly pošto volite da se svadjate i pravite pametni, to radite na drugom mestu. Ja lepo pitam i zahvalan sam ljudima koji izdvoje vreme da odgovore. BTW, dao sam i ja doprinos ovoj temi sa par informacija iz razgovora, dakle nisam tu da kradem informacije free, niti ''da se pravim pametan''. Batalite taj način konverzacije, primereniji je deci od 10 godina.
mislim na nam je vise do glave doslo da se ljudi ponavljaju 500 puta a inof nisii nikakav dao vec smo znali da nude za 800 x24 yettel extra plus tkd nisi izmislio toplu vodu,a svadjalice nismo samo batalite da pisete kako sta hocete i pogledajte malo sto svaki put opet i opet mora da se ponavlja kako i sta, nije ovo live chat support jednokratno, listaj sledeci put

Pozdrav. Jesi bio pre toga na prepaid ili postpaid? I koja je cena tih 18 meseci, jel 50% od 2600 din? Hvala.
PS I da, samo si otišao u A1 i rekao hoću da prenesem broj iz Yettel u A1 na prepaid? Ja sam već 25 godina u Yettel na prepaid, ali hoću sad po prvi put da predjem na postpaid. NE znam da li da pokušam ovo što pričaš. Ako ne prodje, onda prelazim u A1 a tamo nema ništa povoljno. NE znam da li da pokušam taj blef, da li će da mi se isplati?
Na postpaid-u. Ostavio broj na sajtu A1 u formularu za prenosenje broja, zvao me agent A1 sutradan. 50% od pune cene

Bogu hvala sve ostale firme pucaju od postenja i brige o korisnicima...
Od bazicnog potpisivanja ugovora u 3 koraka online napravio si naucnu fantastiku.
Ovo nije mesto za tvoj licni rant.

Niko nije u obavezi da ti salje poruku niti da ce biti prenesen broj niti da je odbijen prenos.
Setih se sad da sam zaboravio da odgovorim na ovo. Zapravo je primalac (onaj kog koga se broj prenosi) dužan da obaveštava korisnika, i to čak RATEL-ov pravilnik naglašava da to treba uraditi u najkraćem mogućem roku. Zašto neki to ne rade, ne bih znao. Pravilnik se, inače, može naći ovde, a o odbijanju konkretno piše član 12. Svakako zanimljivo štivo.

Jel uzimao neko skoro Smartic tarifu?
Danas mi stigao sms za kupovinu satica TCL MT48. Vidim da su u paketu neograniceni GB za satic smartic.
Screenshot_20260813_185625_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
Ali kada odem na kupovinu satica i kada kliknem na Smartic paket internet je samo 500 Mb.
Screenshot_20260813_185645_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Jel uzimao neko skoro Smartic tarifu?
Danas mi stigao sms za kupovinu satica TCL MT48. Vidim da su u paketu neograniceni GB za satic smartic.

Ali kada odem na kupovinu satica i kada kliknem na Smartic paket internet je samo 500 Mb.
Neogranicen jeste, ali kad potrosis 500MB, onda pada brzina na 64 kbps.

Odavno lukavo koriscenje termina neograniceno, kao i:

U slučaju potrošenih 5000 i više minuta u Yettel mobilnoj mreži u jednom obračunskom periodu, Yettel zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje.

Nazad
Vrh Dno