Ako moze i meni aplikacija u pp, treba mi za Xiaomi TV stick a i za modovan Supernova box u kom je koliko znam obican android, nije tv verzija? HvalaPoslato na PP, ne znam sme li ovde.
Ako moze i meni aplikacija u pp, treba mi za Xiaomi TV stick a i za modovan Supernova box u kom je koliko znam obican android, nije tv verzija? HvalaPoslato na PP, ne znam sme li ovde.
Koristim je na jednom VIDAA, ništa specijalno, odziv kod listanja kanala, malo sporiji. Lepše i fluidnije rade A1 boxevi.Kako se ponaša Xplore aplikacija u verziji za VIDAA (Hisense TV)? Neki plan je da se na selu uzme 5G kućni internet + TV (lokalna pokrivenost 5G signalom im je odlična) i da se gleda na tom TV-u bez povezivanja set top box-a uopšte.
Recimo MTS-ova Iris aplikacija za VIDAA radi odlično, ali Xplore ne možemo da isprobamp jer ne znamo nikog ko ima A1 TV.
U principu skroz pristojno. Imam na boxu i na Hisense tvu. Nema nekih bitnih problema.Kako se ponaša Xplore aplikacija u verziji za VIDAA (Hisense TV)? Neki plan je da se na selu uzme 5G kućni internet + TV (lokalna pokrivenost 5G signalom im je odlična) i da se gleda na tom TV-u bez povezivanja set top box-a uopšte.
Recimo MTS-ova Iris aplikacija za VIDAA radi odlično, ali Xplore ne možemo da isprobamp jer ne znamo nikog ko ima A1 TV.
Kod mene je položila ispit 🍻🍻🍻Izgleda da nije položila kod naših bench beta testera.
Upravo tako mnogo bolje izgleda, takođe i informacije o nekoj emisiji ili filmu i to je povećano.Edit: e da, rekao bih i da je UI koji se poziva na levo-desno, za listanje kanala i emisija, blago skaliran tj. da je malo veći, što pozdravljam
Izvini druže, ja ne znam koje to interne verzije kruže, ali evo sta je poslednje, i šta mi se nudi...Krajem maja je izasla poslednja Android app. Nema potrebe za ovakvim komentarima. Ko izbacuje aplikaciju na 15 dana?
Ok, jasno, al bas da se nista ne cacne 2 godine, nije da se ne koristi na telefonu...To je aplikacija za mob. Ne za android Tv. Tu i nece biti nekih spektakularnih updatea sem ako ne iskoci neki kritican bug. Fokus je na Android i SmartTv app.
Pa eto, pricao sam ranije, vracanje, tj. premotavanje ide samo do pocetka aktuelne emisije, ne mogu da vratim na kraj prethodne, tj. ne predje na prethodnu... Pa nemanje thumbnailova pri vracanju, veliki nedostarak... Sta vise od toga... To je onako na prvu...Radimo poboljsanja koliko mozemo tj koliko ima kapaciteta. Svaki update bude po par novih featurea ili nekog manjeg redizajna.
Koje to osnovne funkcije ne rade? Ako mozes snimi neki video pa da pogledamo. Ili opisi problem.
Stariji korisnici su cesto izlazili na back dugme iz app pa smo ukinuli to da im se olaksa.
Nije kopiranje to sto su kanali gore dole, sve te apluiacije su manje vise slične, samo je pitanje koja kako glatko radi, koliko je utrgnuta i da ima pametan raspored i modernu grafiku...Razumem da ti se nesto ne svidja i gledamo da unapredimo aplikaciju bez da kopiramo tudje.
Ma ne pricam ja sto meni sad nesto treba ili ne, nego onako, radi dobrobiti covecanstva 😉@dEXE ti sigurno imas znanja da izvuces streamove i gledas ih u bilo kojoj aplikaciji. Ne treba se zamarati provajderskim poluproizvodima, Move, Xplore, Orion, EON...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari