Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Čoveče daju mi na Google Store DE 615€ za Pixel 8 Pro, izađe me Pixel 11 Pro XL 512GB/16GB RAM-a 915€. Čini mi se da su mi i toliko i prošle godine davali. A kupio ga novog u preorderu za 700€ pre tri godine.

Samo da ne volim još da čuvam sve svoje starije modele 🤣

Manje rama i da oprosti covek za vise para, ali ovo 4 god za redom, evo ne znam!

1786544361822.webp

Kamere na pro. Navodno je i glavna nova. Verovatno noviji senzor.

Main:
50MP wide-angle camera with Octa PD
Aperture: ƒ/1.68
82° field of view
Image sensor size: 1/1.3"

Ultrawide:
48MP ultra-wide-angle camera with Quad PD and autofocus
Aperture: ƒ/1.7
123° field of view
Image sensor size: 1/2.51"

Telephoto:
48MP camera with telephoto lens, Quad PD and optical image stabilization
Aperture: ƒ/2.8
23° field of view
5x optical zoom
Image sensor size: 1/1.95"

Opet su ludi sa ovim trade-in ponudama. Trade in Iphone 8 koji sam našao za 50e na KP, procena 450e. Ovaj kupon koji sam dobio 150. Izađe me 730e 11 pro 16/512, zapravo 780 sa kupovinom iphone-a. Moj 10 pro 256 mogu verovatno da prodam za koliko, 550-600? Star 5 meseci. Ne pitam za procenu, znam da je zabranjeno, samo razmišljam naglas. I dobijem noviji telefon za ~200e. Drugar iz DE mi je tu, mislim da ću da kupim iphone da mu dam da ponese, pa da razmislim do 1.9. do kada važi ponuda.

Ybt, kao najgori fanboy sam, ali čini mi se da je dobra ponuda.

Sad je 400e extra na stare telefone, nece jos dugo.

Opet su ludi sa ovim trade-in ponudama. Trade in Iphone 8 koji sam našao za 50e na KP, procena 450e. Ovaj kupon koji sam dobio 150. Izađe me 730e 11 pro 16/512, zapravo 780 sa kupovinom iphone-a. Moj 10 pro 256 mogu verovatno da prodam za koliko, 550-600? Star 5 meseci. Ne pitam za procenu, znam da je zabranjeno, samo razmišljam naglas. I dobijem noviji telefon za ~200e. Drugar iz DE mi je tu, mislim da ću da kupim iphone da mu dam da ponese, pa da razmislim do 1.9. do kada važi ponuda.

Ybt, kao najgori fanboy sam, ali čini mi se da je dobra ponuda.
Za tu cifru ne znam zašto već nisi otrčao po taj iPhone. Javi mi se za 10 pro kad bude aktuelan

Edit: baterija niko da pomene, još jedna sramota...

Prilozi

• Screenshot_20260812_171128_YouTube.webp
    Screenshot_20260812_171128_YouTube.webp
    25.2 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
1786548108669.webp
Šta im sad ovo znači, imam 150e off ako kupim danas. A onda ispod sa ovim vaučerom imam 150e off do 1. septembra (ova 1 u superscriptu se pojavila kao prevod sa nemačkog, u originalu lepo stoji 1.9.2026.). Ima još nekih pogodnosti, 3% cashback, 10% google store credit sa google one pretplatom - ovo moram da vidim da li i kako mogu da ostvarim pošto sam ovaj kupon dobio u nalogu gde nemam google one.

Meni ladno nisu na kraju poslali taj promo popust 😁

A kupovao ranije sa Google Store DE.

To za 780€ je TOP ponuda @daxyco
Sve u svemu čekamo P12 🤣🤣
Ma nek budu još i veći bezeli, ali nek zaoble ivice kućišta. To više znači za upotrebu i kako telefon leži u ruci nego bilo šta drugo. A ne da telefon manje zapremine deluje ko cigla u ruci zbog Ajfon estetike.
+1.
Mislio sam da će mi bezeli smetati dok nisam uzeo P10P ali uopšte mi ne smetaju. Čak su mi i okej jer ne zakačim slučajno rukom ivicu ekrana kao kod telefona sa baš malim bezelima.

Nisu ni meni 😂

Uvek malo realniji od ostalih.

Edit:
Dobio sam i ja na mail šifru za 150e popusta na Google store DE za nove Pixele.
Pa ako nekome treba neka piše.

Poslednja izmena:
Najbolje je rekao Markes "svake godine svi pomislimo, ovo je godina tj model gde ce Piksel stvarno biti prava stvar...i nikada ne bude".
Takav je video sa prvim utiscima napravio da sam posle njega izgubio želju da gledam bilo koji drugi video o novim Pikselima 🤣

Ćao svima, meni je ponuda za trade in na njemačkom Storeu toliko dobra da mislim da ću uzeti pa kud puklo da puklo. Zanima me ima li netko možda kupon veći od 20 eura, a da ga neće koristiti? Hvala!

Šta je bre ovo, pola učesnika teme iz Švabije ili odakle već? 😃
Elem, nijedna iole ozbiljna kompanija neće izbaciti "zaokružen" uređaj.. na to zaboravite i sa Pixel 15 serijom 🤣
Ta era je završena sa huawei p30 pro (pre njega N95, Nexus 5, HTC One M7, OP 3 i sl.)

Further explaining the coating, a Google spokesperson explained to 9to5Google that the anti-scratch coating is 800nm thick – somewhere around 1% the thickness of a human hair – and lives between the actual glass and the oleophobic coating. The company apparently tested both the anti-scratch performance and the durability of this coating through tests meant to simulate the phone alongside purse contents such as keys, nail files, etc.

Da li ovo znači da su ispravili glavnu manu svakog GG stakla posle legendarnog gg3 ? A to je da se sitne ogrebotine pavljuju na ekranu od malo jačeg vetra.. vreme će pokazati.

Nema na čemu @VanjaZg ,srećna kupovina! I da napišeš neke utiske posle korišćenja istog par nedelja.

Pozdrav, i ja bih udomio jedan kod za popust ako nekom neće trebati. Zamalo da kupim 10P, ali sad vidim da za nešto malo više mogu uzeti i 11P! 😱

Ja sam na ivici da uzmem ceo bundle 11 Pro XL + Watch 5, prosto ne mogu da odolim ovim trade-in pogodnostima 🤣

Zna li se kad će full recenzije?

Trebalo bi 20 avgusta.
Vidim daju 500e za pixel 6 pro trade in 🙂 bukvalno da si u DE uzmeš nov p6pro za 200e i uradiš trade in I dobio si 300e nizu cenu za novi pixel 11. 🙂

Nazad
Vrh Dno