Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigao je najnoviji firmver za Hisense televizore iz 2025. godine koji rešava dosta stvari. Jedina vizuelna mana je nova žuta boja koja označava selekciju/izbor – izgleda malo ružnjikavo, ali šta je – tu je. Inače, model televizora je Hisense 55U7 Pro, a nova verzija firmvera nosi oznaku V0000.09.60N.Q0610.
Da li se moze naci negde changelog tj sta je ispravljeno?

Aj da pitam ponovo. Jel dobio neko onaj Bluetooth zvučnik koji se dobijao u zadnjih par meseci uz kupovinu tv-a?
Čim ti niko ne odgovara znači da nije niko ili nije kupio tv i učestvovao, sasvim logično 🙂
Evo ja sam kupio tv, učestvovao i nisam dobio još. Piše da je rok 31.10. da se dobije.

Stigao mi danas E7Q od 50. Bruka kakva je slika, odusevljen 😀

Doduse ja 10+ godina zadnjih imao sam panasonic 42... Nisam bas merodavan 😀

Ja sam uzeo 55E8Q. Znaci bolesno izgleda.

Filmovi, serije ali mislim da mi je na Xboxu najlepsa. Radi bruka. Sport preko Tivimate je predobar.

Naravno za eon box i move box je uzasno losa, mora bas dobro da se ispodesava.

Ali mislim da mi je vufer omiljen, zvuci fenomenalno.

A gde si nasao da je dosta stvari popravljeno tj kako znas sta je popravljeno?
Pa imam Hisense U7Q Pro i primetio sam baš dobra poboljšanja posle ažuriranja. Medija plejer sada radi mnogo bolje, vuče sve titlove, a konačno su sredili i ono slovo "š" koje više nije odvojeno. Takođe, preko HDMI-ja sad sve radi kako treba – kad upalim PS5, automatski se pali i TV i prebacuje na konzolu, što pre nije bio slučaj. Kod HDR-a su uradili color tone mapping, a ima i nekih estetskih promena u interfejsu. Nisam još stigao detaljno da čačkam po podešavanjima, ali se prijatno iznenadim kad god vidim da su nešto popravili na bolje.

praktično prvi RGB-Mini LED model(i) televizora u zvaničnoj ponudi na našem tržištu

Ima ga već neko vreme. Ja sam ga video u Tehnomaniji pre 20tak dana..

Stigao je najnoviji firmver za Hisense televizore iz 2025. godine koji rešava dosta stvari. Jedina vizuelna mana je nova žuta boja koja označava selekciju/izbor – izgleda malo ružnjikavo, ali šta je – tu je. Inače, model televizora je Hisense 55U7 Pro, a nova verzija firmvera nosi oznaku V0000.09.60N.Q0610.
Po informacijama sa neta U8Q ne dobija ovaj firmware iako je jači model od U7 pro a ima isti procesor MediaTek Pentonic 800

to je mator model, poslednja generacija pre nego što su počeli sa preskakanjem po 2 slova engleskog alfabeta

Какви проблеми?
Soundbar Majority, CEC vezani, kad je na TV passthrough, nema tona na soundbaru dok ne pustim Netflix aplikaciju na TV, e onda ima zvuk na soundbaru, poznat bug izmedju Vidaa i Netflixa valjda ce ispraviti sa nekim updejtom, sad drzim na auto zvuk, ali onda nece bas uvek da pusti Dolby athmos sa Fire sticka i Roku stick

Ako SB ima In Hdmi ukljuci Fire stick a iz SB out Hdmi u Arc Tv.Proveri kada pustis sa Netflixa film sa DA u podesavanjima samog filma imas opciju da biras titlove a nize pri dnu i Audio.Tu imas opciju da podesis ako ima DA ili 5.1 itd.

Po informacijama sa neta U8Q ne dobija ovaj firmware iako je jači model od U7 pro a ima isti procesor MediaTek Pentonic 800
Svi modeli iz 2025. godine će dobiti taj updejt. Nego, pitanje je da li će stariji modeli televizora, koji imaju MediaTek Pentonic 800, dobiti Dolby Vision 2?

Nazad
Vrh Dno