jook
Poznat
- Učlanjen(a)
- 18.01.2023
- Poena
- 32
Isto vazi i za American GodsWestworld odgledati s01 i stati.
Isto vazi i za American GodsWestworld odgledati s01 i stati.
Nisam gledao, ali čim sam pročitao taj komentar, pomislio sam na ✂️Ок, супер ако није, сада треба да почнем да гледам трећу сезону и да размишљам шта су то толико битно урадили са Juliette.
Da, apsolutno si u pravu, baš teška propaganda.Lioness sezona 3
Prva epizoda ocenjena sa 9/10
Ja sav hepi, krenem da gledam,.kad ono... toliko amaterski i sa vredjanjem inteligencije da nisam izdrzao do kraja.
ako zanemarimo da je ocigledno prva epizoda cista propaganda sukoba u Rusiji, ne moze se zanemariti da ruski vojnici stoje kao lutke, glupi kao ona stvar, uglavnom retardirani, a par americkih specijalaca, kako su krenuli, nisam odgledao do kraja, je vrv licno Putina zarobilo i odvelo u Vasington uz usiljen pokusaj humora u vidu doskocica i ponizavanja ukrajinski, saveznickih, vojnika.Elem,.prva scena sa otimanjem specijalnog agenta na najgluplji moguci nacin, je nagovestavala fijasko, ali...hit su mi kuce na frontu, zidovi netaknuti i sve do jedne kuce imaju krovove od slame! Valjda tako bilo jeftinije. Da ne nastavljam dalje,.pametnom.dosta
Rhaenyra je they/themMožda neki spojler za finale sezone Zmajeva ?
photos.app.goo.gl
Možda neki spojler za finale sezone Zmajeva ?
Da si iskusan ne bi to ni upalio kao ni prstenjake moći 😁Iskusno sam posle 4? epizode prve sezone HoD ocenio / procenio o kakvom tipu serije i dinamike je reč i prekinuo gledanje.
Pored casting i "woke" problema serija je prosto dosadna.
A tek Dune: Prophecy se na osnovu trailer-a već moglo zaključiti da je to tu negde tipski samo sa još manjim budžetom tako da je nisam nikad ni počinjao i nemam nameru.
Naravno da nisam ni probao to Amazonovo LOTR đubre. Zato što jesam Wheel of Time 😂😂 Mnogo ni mi bila 2 fantasy đubreta da gledam u isto vreme.ne bi to ni upalio kao ni prstenjake moći 😁
Wheel of time je za Rings of power još na kraju ispala Serija sa velikim S i opet je ona otkazana a ovaj drugi se i dalje snima.
Nije za gledanje još od prošle sezone 😅vec sada se moze reci da nije za gledanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari