Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Nameravam da ga uzmem preko italijanskog Google store. Videću sutra šta nude u preorder.
Kao što reče @fkloznica . Neće nuditi ništa. Biće malo pojačana vrednost trade-in programa, davaće 100-200€ više u odnosu na cenu starog telefona koji im predaš. Krenuli su da šalju mejlove ljudima koji su ranije kupovali preko Google Store-a i daju od 50 do 150€ sniženje. Meni još nije stigao mejl.

Lepa vremena bejaše kad je Pixel bio 1000€ plus gratis Watch u vrednosti od 300€.

Gledam ove leakove na gsmareni i ne mogu da verujem da ope bezele ni najmanje nisu stanjili!!...ovo je katastrofa, pa samsung A serija ima manje crnila oko ekrana.

Gledam ove leakove na gsmareni i ne mogu da verujem da ope bezele ni najmanje nisu stanjili!!...ovo je katastrofa, pa samsung A serija ima manje crnila oko ekrana.
Kad poredim zenin S24U i moj 9ProXL, isti telefoni po velicini, Samsung kao da ima duplo veci ekran.

Kako to ? Zar nije razlika negde manje od 1mm ?
3.6mm VS 2.7mm ili tako nešto?

Edit:
Ili bolje rečeno.

Prilozi

• Screenshot_20260812-095355.webp
    Screenshot_20260812-095355.webp
    41.4 KB · Pregleda: 55
Ne znam brt, veliko zakrivljenje na coskovima, bezeli, nekako je sve skupljeno u odnosu na S24U koji takodje ima primetne bezele. Uporedi ako imas gde, bas je takav utisak.

Ne znam brt, veliko zakrivljenje na coskovima, bezeli, nekako je sve skupljeno u odnosu na S24U koji takodje ima primetne bezele. Uporedi ako imas gde, bas je takav utisak.
I meni je bio takav utisak kada sam presao sa s24 ultra na Pixel 9 pro XL. Pixel i po defaultu ima manji prikaz fonta i ikonica od Samsunga a i zakrivljenje coskova izgleda bas vizuelno dosta oduzima prostora ekrana

Multi je očekivano da bude niži jer ima 1 jezgro manje. Single bi trebalo da ide na oko 2800, ali znajući Google ide jako stekanje.

Sve u svemu naznake su da će biti mnogo efikasniji, videćemo za par h

Jedino ako puste ranije event za EU. 🙂

August 13 at 12:00AM

Izgleda da će prodaja krenuti ranije. Kao što reče član iznad, na Google Store DE odbrojava do 16h.

Izgleda i Google shvatio da nije vredno čekanja na event.

Multi je očekivano da bude niži jer ima 1 jezgro manje. Single bi trebalo da ide na oko 2800, ali znajući Google ide jako stekanje.

Sve u svemu naznake su da će biti mnogo efikasniji, videćemo za par h
Pade mi na um Predrag Ejdus iz nekog filma čijeg imena ne mogu da se setim, glumi valjda slovenačkog dirigenta, kreće da diriguje i samo kaže:
Idemo ponovo...

Dobih neki vaučer na 150e popusta za preorder. Ako nekoga zanima, pišite na pm. Ne znam da li su personalizovani pa da moraju da se iskoriste sa mog naloga, ali ako nekoga zanima možemo da probamo.

Kako to ? Zar nije razlika negde manje od 1mm ?
3.6mm VS 2.7mm ili tako nešto?

Edit:
Ili bolje rečeno.
1mm pa još sa obe strane uopšte nije zanemarljivo. Jedno kratko vreme sam nosio S25 Ultra i Pixel 9 Pro XL zajedno, morao sam da nosim spigen liquid air na pixelu koliko me nerviralo to crnilo...kao iphone 11 da gledam. Doduše dosta pogledati poređenje na gsm i na prvu se vidi razlika (ne može me niko u suprotno ubediti)!

Prilozi

• Screenshot_20260812_152130_GSMArena.webp
    Screenshot_20260812_152130_GSMArena.webp
    33.4 KB · Pregleda: 39
  • 20260401_155739.webp
    20260401_155739.webp
    298.3 KB · Pregleda: 42
Preko ove tvoje slike se ne može ništa videti. 🙂
Mislim da izgleda da su mnogo veći bezeli zbog samog dizajna prednje strane i zaobljenih uglova/ivica.
Po meni totalno nebitna stvar, posle 1 dana bih se navikao i na 10a bezele od 4mm 🙂

Ma nek budu još i veći bezeli, ali nek zaoble ivice kućišta. To više znači za upotrebu i kako telefon leži u ruci nego bilo šta drugo. A ne da telefon manje zapremine deluje ko cigla u ruci zbog Ajfon estetike.

Nazad
Vrh Dno