Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

No streams available šta god da otvorim preko torbox-a, još neko?
Njihov status page pokazuje da je sve funkcionalno i da nemaju problema...

No streams available šta god da otvorim preko torbox-a, još neko?
Njihov status page pokazuje da je sve funkcionalno i da nemaju problema...
Pre 2-3 sata sve je radilo normalno.
Kodi + Umbrella addon (Gears Scrapers) + torbox.
Proverio i sada. Radi bez problema.

Poslednja izmena:
Nisam odavno u ovim vodama, jel RD i dalje najbolja opcija? Vidim da pominjete dosta i TorBox koji može da se podeli sa nekim, pa ispadne duplo jeftiiji. 🙂

Nisam odavno u ovim vodama, jel RD i dalje najbolja opcija? Vidim da pominjete dosta i TorBox koji može da se podeli sa nekim, pa ispadne duplo jeftiiji. 🙂
RD je skoro (ponovo) imao fras gde su pobrisali masu sadržaja i krenuli da blokiraju scene fajlove po imenima grupa i ključnim rečima... Neki pišu da se polako stvari vraćaju u normalu, ali ovo je drugi put da rade nešto protiv korisnika pa sam ja lično u fazonu da ne želim da dočekam nešto slično i treći put koristeći RD. Poznate alternative tipa Offcloud, Alldebrid itd. imaju slična ograničenja i cene kao i RD, ne znam kako se porede. Plus, mislim da je Alldebrid takođe iz Francuske, što mi ne uliva poverenje da ih neće klepiti. Offcloud ne znam odakle je beše.

Torbox je znatno mlađi servis baziran u JAR, još uvek se izgrađuju, ponekad imaju probleme sa stabilnošću, i baza im još uvek nije prići RD-u na svom vrhuncu. Ali, RD vrhunac je prošao, a na TB su zato i uslovi za korisnike povoljniji. TB ima sve „aktuelno”, i nešto starijeg, ali opet, ako tražiš neki opskurni sadržaj iz osamdesetih toga sigurno neće biti, i za to je najbolji neki usenet provajder poput EasyNews. I TB i EN mogu da se dele, idealno po meni na 2-3 čoveka i sve dok je upotreba svakog korisnika normalna, to bi trebalo da radi bez ikakvih problema i da se ne udari ni na jedan limit, a cena po glavi onda ispadne smešna.

Po meni, dva servisa su bolja od jednog, jer gde jedan zakaže drugi može da uskoči po potrebi.

Poslednje vreme šijem samo Simpsonove na disney+ i retko zalazim na stremio/nuvio/wuplay.. rešio da repriziram/odgledam svih 37 sezona 🤣 bacio sad pogled na nalog sa HTTP dodacima.. svi rade normalno.. hdhub, flix-streams, sootio, webstreamrMBG i penguplay.. ko ima 3€ viška, preporučujem TB/RD + AIOStreams/DuckTools. Ko ne, htttp bez konkurencije.. nit brige nit pameti (pola pakle cigara u džepu 🤣) a uvek će barem jedan addon funkcionisati normalno..
Negde naleteh na informaciju da su na TB serveri sa druge strane polulopte daleko stabilniji od evropskih.. ne znam koliko je tačno..
Nalećem često na zanimljive addone ali pomislim u sebi "daj bre, smorio si ih više" 🤣

Nazad
Vrh Dno