Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 8/Flip 8

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Polako, ima tek vremena za razočaranja 😂

Za sad mi se sviđa, naročito zbog OneUI, ovo sa Honorom e otišli daleko, da su se vratili korenima (kopiranje Apple -a ), a ja da hoću to, kupio bi iPhone, zar ne ?

Jos jedna stvar, politika ažuriranje kod Honora je blagi horor, čim imaš model koji nije aktuelan. Da kupujem esim za Filipine i još 300 čuda da ne bi čekao 6,7 meseci duže na novi OS, hm.. Neka..

Ne znam da li nešto propuštam, ali sem veće baterije i brzeg punjenja, ne vidim nešto specijalno bolje na V6..

Ma odličan je to telefon, nema greške tu.
Glavna razlika u odnosu na V6 je zapravo u cca 60.000 dinara. Bar ja tako posmatram kada kupujem 🙂

Jel ima negde u NS da se pogleda uzivo Fold 8? U Gigatronu u BIG-u kazu pitanje oce imati izlozeno, samo Ultra i Flip.

Ja ga prekjuce drzao u rukama, baš mi se svidja. Kamerom nisam oduševljen, znam i zašto.
Kao da nema onu liniju onu po sredini, odlično je uradjen.
Oba Folda izložena u Bg, Yettel,TC Stadion

@ICE kao neko ko je koristio Ultre i Foldove u vise navrata, mislim da bi za to sa cime se bavis Fold bio pun pogodak. Inace razmisli i o tome F7 da kupis, ustedeces duplo a ne gubis prakticno nista. Eventualno uzmes F7 za test, ako ti odgovara formfactor i to sto si dobio prodas za 50-100e manje i posle uzmes F8 Ultra lako ili se vratis na s ultra seriju koja ce taman u januaru.

Evo, ovako:

Po sadašnjim utiscima , prelazak nije bio uzaludan, mada sam mogao da pređem i na fold7 i sačuvam nešto para 🙂

Kako uporedo koristim V2 za posao, jer mi je u njemu ostala kartica za posao, a fold8U za sve drugo, oseća se da je ovaj telefon noviji, brzi, da ima bolji ekran, kameru..

Ono sto je ostalo da me nervira kao i na V2 je lag između prelaza sa slike na snimak u camera app.. 2026. Godina, ljudi rekreativno lete u svemir, a ovo da bude problem... ajde.. !

Baterija odlična, posle onih učenja navika, stavio sam limit na 90% punjenja i u poređenju sa V2 koga sam morao da dopunjujem oko 16h, ovaj u to vreme na na oko 25-30%.

Ekran fenomenalan, mada sam stavio neku foliju, pa je malo pokvarilo utisak, ali i dalje mnogo vidljiviji i korisniji na jakom suncu od v2. Takođe, zaboravio sam koliko je prijatnije kucati na potpuno ravnom ekranu, tako da i tu +.

Cool stvar mi je sto za razliku od MagicOS , kod OneUI otvaranje telefona moze da bude sa potpuno novim rasporedom ikona i nevezano za raspored na home screen -u kad je telefon zatvoren, sto je po meni odlicno, jer kada otvaram telefon, otvaram ga iz potrebe, pa mogu da namestim da sve sto mi treba za te potrebe bude tu..

Prilozi

• Screenshot_20260822_160936_One UI Home.webp
    Screenshot_20260822_160936_One UI Home.webp
    25.5 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20260822_160923_One UI Home.webp
    Screenshot_20260822_160923_One UI Home.webp
    56.4 KB · Pregleda: 27
Jel realno da Fold 8 za te novce ima kameru manje, nema telefoto u odnosu na Fold ultra?

Nazad
Vrh Dno