Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 8/Flip 8

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam imao V5 i to 10 meseci i radio je bez greske , mnogo bolje od Samsungovih fold telefona , ali bas u svakom pogledu . Po meni bolje da si kupio V 6 bio bi sigurno zadovoljniji . Ali opet ti kazem nek te sluzi ovaj sadasnji tvoj fold i da uzivas u njemu .

Polako, ima tek vremena za razočaranja 😂

Za sad mi se sviđa, naročito zbog OneUI, ovo sa Honorom e otišli daleko, da su se vratili korenima (kopiranje Apple -a ), a ja da hoću to, kupio bi iPhone, zar ne ?

Jos jedna stvar, politika ažuriranje kod Honora je blagi horor, čim imaš model koji nije aktuelan. Da kupujem esim za Filipine i još 300 čuda da ne bi čekao 6,7 meseci duže na novi OS, hm.. Neka..

Ne znam da li nešto propuštam, ali sem veće baterije i brzeg punjenja, ne vidim nešto specijalno bolje na V6..

Ma odličan je to telefon, nema greške tu.
Glavna razlika u odnosu na V6 je zapravo u cca 60.000 dinara. Bar ja tako posmatram kada kupujem 🙂

Jel ima negde u NS da se pogleda uzivo Fold 8? U Gigatronu u BIG-u kazu pitanje oce imati izlozeno, samo Ultra i Flip.

Ja ga prekjuce drzao u rukama, baš mi se svidja. Kamerom nisam oduševljen, znam i zašto.
Kao da nema onu liniju onu po sredini, odlično je uradjen.
Oba Folda izložena u Bg, Yettel,TC Stadion

@ICE kao neko ko je koristio Ultre i Foldove u vise navrata, mislim da bi za to sa cime se bavis Fold bio pun pogodak. Inace razmisli i o tome F7 da kupis, ustedeces duplo a ne gubis prakticno nista. Eventualno uzmes F7 za test, ako ti odgovara formfactor i to sto si dobio prodas za 50-100e manje i posle uzmes F8 Ultra lako ili se vratis na s ultra seriju koja ce taman u januaru.

Nazad
Vrh Dno