Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Pazi još je i latina temperamentna, biće hit njene i svađe a i strasne ljubavi koje ćemo iskustiti sa oba lika

...a tek za PC dok izadje. 🙂

Secam se kada je najavljen bio GTA4 i kada je izasao, kao klincu (jos uvek) hype je bio isto veliki. Tako je od GTA3 na ovamo, samo sto je tehnologija sada u casi vode, a generacije su povrsnije nego prethodne zbog toga, pa je posledica ovo 'sto nam rade'. Iz mog ugla, kada god izadje i za PC, nece biti kupljena instant, jer cu do tada vrv vec biti zatrpan sadrzajem sa konzola i videti sve sto me zanima i ne zanima, da mi nece biti gust da platim AAA+ cenu. 🙂
Treba dati novac korporaciji koja ce po izlasku igre podeliti hiljade otkaza.

U svakom slucaju, jako mi je cudno da je jedan GTA naslov postao najiscekivanija igra u univerzumu, da me je neko pre 10 godina pitao koja ce biti najiscekivanija igra u 2026 godini rekoa bih mu Half Life 3, StarCraft 3, Warcraft 4, BloodBorne 2, KOTOR 3... Nesto na tu foru, GTA bih stavio u isti kos kao i COD, BF i tome slicno, za najsirokije narodne mase. 🙂
Pa naravno da će najveći hype imati igre koje su najpopularnije, logično valjda? Hype za popularne igre koje izlaze svake godine ne postoji jer jelte - izlaze svake godine, na novi GTA se čeka više od decenije.
Ovo je praktično "perfect storm". Ultra popularna franšiza za koju su čuli i ljudi koji veze sa gamingom nemaju, i još se na novi deo čeka predugo.

I za HL3 bi bio neviđeni hajp, ali opet verovatno manji nego za GTA, HL2 je prodao duplo manje kopija od GTA San Andreas npr. u svoje vreme.
Današnji klinci slabo i znaju za Half Life, predugo je prošlo od kad je izašla dvojka, GTA iako nije dobijao nove delove je ostao u žiži zbog GTA Online koji se i dan danas masovno igra.

45 strana je ispisano na temi, a igra jos nije ni izasla; moracemo u prvi post linkovati prvi komentar sa utiscima kada igra zaista izadje.

Joj nadam se da nećemo, pošto će to biti neka smaračina tipa "NE RADI NA ULTRA 16934640 FPS UKLJUČEN MI DLSS RAY TRACING", umesto priče o npr. uvodnoj sceni ili nečemu stvarno zanimljivom.

Joj nadam se da nećemo, pošto će to biti neka smaračina tipa "NE RADI NA ULTRA 16934640 FPS UKLJUČEN MI DLSS RAY TRACING", umesto priče o npr. uvodnoj sceni ili nečemu stvarno zanimljivom.

Ne brini, za sada izlazi samo za konzole, nema tu sta mnogo da se diskutuje kako radi, nije to PC.
Videcemo samo da li ce osim 30fps biti jos neki rezim (40 ili 60fps) i to je to.

Čuj dobiće otkaze. U vreme kad je radjen Gta 4 imali su oko 1000 zaposlenih, dok za Gta 6 imaju oko 6000 zaposlenih.

Nazad
Vrh Dno