Na sajtu proizvodjaca pise e-tpu pena.Šta ima da razmišljam, znam šta je A-TPU pena, a ove patike imam i trčim u njima. Bolje da se zapitamo zašto smo mi navikli da nas deru za sportsku opremu. Ovih dana sam nakupovao opreme za trčanje na Temu.
Ok, promašio sam za jedno slovo, ali u svakom slučaju stoji da su ove kineske patike daleko bolje od Adidas Duramo i sličnih modela koje nam zapadni proizvođači uvaljuju za cenu od 70 do 100 evra.Na sajtu proizvodjaca pise e-tpu pena.
Anta Bellero 4 je 100+€ patika takođe. Dva para Clifton 9, letnje i gtx sam platio do 10 hiljada din, ne sećam se tačno. Nisu sjajne za trčanje, ali za šetnju su mi super, ne stare, ne habaju se. Bele sam oprao 20x u mašini i sem što je 3M refleksija ostala skoro bez funkcije, nema nekih drugih znakova habanja.
Ја купио ове,Da i ja prijavim svoje otkriće sa Temu. Baasploa patike za trčanje. Nište posebno, ali A-TPU pena u đonu i guma po celoj donjoj površini đona za 20 evra je skroz ok za svakodnevno lagano trčanje. Zapadni proizvođači takvu penu ne stavljaju ni u 2, 3 puta skuplje modele.
Pogledajte prilog 547206
Zasad sam pretrčao petnaestak kilometara u njima i nisam primetio neku posebnu manu, pena deluje skroz ok što se tiče responsivnosti i amortizacije.

Na Temu je najbolja ponuda Onemix modela, Qiaodan isto ima dosta modela, ali uglavnom starijih, Xtep i Bmai jako malo modela i slab izbor veličina i boja.Ја купио ове, Pogledajte prilog 549051
али изгледа да су твоје боље, по коментарима на јутјуб каналу оног шпанца, ја побркао, нисам проверио пре наручивања, ломио се да и ове купим, али...можда ипан неке боље/скупље
Нпр
QIAODAN TG2.0 LEILI
Нема ко није хвалио прошлогодишњи модел, мада кажу да нису баш дуготрајне, што се мени не свиђа.
Ако их буде на Тему
Do sad sam onlajn kupovao samo patike za koje sam video neke pozitivne recenzije i uglavnom u recenzijama kažu i kakve su veličine, pa se prema tome vodim. Kupio sam na Temu Onemix Cloudstep 10 i Baasploa Pardus patike, za Onemix su u recenzijama svi rekli da su široke, ali su normalne veličine, za Baasploa je Španac u recenziji rekao da su ogromne i da treba ići na broj manje nego što inače kupuješ. Tako sam i uradio, Onemix uzeo broj 45, a Baasploa uzeo 44 i dobro je ispalo, jer evo poređenja uložaka iz tih patika, levo je Onemix, desno je Baasploa, čak je uložak od Baasploa patika malo veći, iako su one kao broj manje.@qryak @ironmambg kako odrediš velučinu koju naručiš? jesi grešio u tome?

I ako je moguće naći neku video recenziju tih patika u kojoj je taj što radi recenziju pokazao kako mu patike stoje i uporedio sa drugim patikama koje ima. To je najbolje.OK, znači cm koje navode kinezi za patike su dobar orjentir. Hvala!
Slicno iskustvo sa vomero+, na početku su mi bile i malo premekane, ali sad na ~250k su odlicne kao nove.Nike Vomero Plus u početku mi se nisu nešto svidele, bile su mi previše teške, međutim sad su mi to omiljene patike za svakodnevni trrening dužine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari