Moze al ima fora, potrazi po netu imas na YT, dakle moguce je, ali nije jednostavno ai ne vredi 18€ koliko te realno novi kosta.Jel probao neko da otvori tag, da zameni bateriju?
Prošle nedelje je na navedenom pravcu sve bilo prohodno. U nedelju ujutro bili jedini na prelazu Kotroman (možda je sada situacija malo drugačija). Uz put ima par kamera na crnim stubovima o čemu postoje i znakovi koji blagovremeno obaveštavaju da se nailazi na radarsku kontrolu. Ugrubo rečeno put od mesta Avtovac (okolina Gacka) do mesta Brod (okolina Foče) je malo "uži" i generalno lošiji od ostatka puta (u smislu krivina, neravnina, krpeža...).Требао бих да се за два дана вратим из Баошића у Панчево, дошао сам преко граничног прелаза Јабука али не могу назад истим путем јер је затворен мост Ђурђевића Тара.
Ишао бих преко Босне, Требиње - Фоча - Вишеград - Златибор - Пожега - аутопут Милош Велики, да ли је све проходно овим путем и има ли неко неки савет, с обзиром да сам последњи пут туда пролазио пре 24 године?
Često idem ovim pravcem, bio sam 2 puta u zadnjih mesec dana, sve je prohodno, Kotroman preporučujem noću, nema nikad gužve. Poštuj ograničenja brzine. Svuda su kamere, posebno Goražde, Foča, Višegrad. Od Trebinja do Užica 4.5 sata lagane vožnje bez odmaranja. Srećan put 👍Ишао бих преко Босне, Требиње - Фоча - Вишеград - Златибор - Пожега - аутопут Милош Велики, да ли је све проходно овим путем и има ли неко неки савет, с обзиром да сам последњи пут туда пролазио пре 24 године?
Odakle ti ta informacija?
To je jako cudno, i tako ne bi trebalo da radi, podaci se cuvaju u klasicnoj memoriji kad se jednom upise to je, dal ima napajanja ili ne nema veze.
Нема правила.Pošto smo odlučili ove godine da prespavamo u Makedoniji, koje vreme je najbolje za prelazak naše granice sa Makedonijom? Krećemo za 3 dana, u četvrtak.
Mi smo planirali da krenemo iz Bg oko 12. Spavamo u Djevdjeliji i krećemo u 5 ujutru za Grčku. Mislim da na Evzoniju neće biti gužve. Ovih dana sam pratio kamere Amss i nisam naišao na gužve. Govorim za našu granicu.Нема правила.
Ми смо кренули око 7-8, колико се сећам, а у Скопљу смо били негде око 12. Нисмо се нешто задржавали на граници, јер наши пуштају, а Македонци су пренаменовали неке кућице за излазе у улазе, па се све брже кретало.
Проблем је МКД-Грчка.
Pre 2-3 dana je bila gužva na SRB-MKD granici.Mi smo planirali da krenemo iz Bg oko 12. Spavamo u Djevdjeliji i krećemo u 5 ujutru za Grčku. Mislim da na Evzoniju neće biti gužve. Ovih dana sam pratio kamere Amss i nisam naišao na gužve. Govorim za našu granicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari