Moraš kontaktirati podršku da ti "poravna" balans na računu, i tek kad je 0,00 onda možeš promijeniti region.Moguće, ali kako sada preci sa turske na indiju 😂
Da li možeš da napišeš kratko postupak? Hvala tiSamo napravite novi nalog na Indiju, nema potrebe da menjate region i izgubite uplaćene lire.
Da li možeš da napišeš kratko postupak? Hvala ti
Hvala vam. Sramota za moje pitanje. Nisam znao da je isti proces ostao 😂 hvala jos jednom i tebi @anicai pozzPrvi post na prvoj strani
Samo jedno pitanje,pavim mejl koji ne mora da bude na Indiju?Logujem se sa novim mejlom u app store i biram zemlju indija?Nacin placanja biram net banking?Tu mogu da ubacim moju visa card?Nakon toga ubacim gift card?Kako nakon toga kupujem youtube iz aplikacije?Manje vam je cimanje Indija, al' kako 'oćete
Samo jedno pitanje,pavim mejl koji ne mora da bude na Indiju?
Logujem se sa novim mejlom u app store i biram zemlju indija?
Nacin placanja biram net banking?
Tu mogu da ubacim moju visa card?
Nakon toga ubacim gift card?
Kako nakon toga kupujem youtube iz aplikacije?
A dobro, nije ni to loše. Njihove regionalne cene su uglavnom promašene uz par izuzetaka, a i izgleda da lagano zatvaraju obruč za ove mahinacije...sad smo prinuđeni da koristimo morphe/tizentube/metrolist 😑 doduše za 0 rsd
Naravno da nije loše, pomalo sam bio i ironičan.A dobro, nije ni to loše. Njihove regionalne cene su uglavnom promašene uz par izuzetaka, a i izgleda da lagano zatvaraju obruč za ove mahinacije...
Ja se stalno nešto premišljam da li da nešto pokušavam, ali nemam Epl telefon niti nameravam da ga nabavljam, i onda se lepo zapitam, pa zašto bi se po svaku cenu upinjao da im dam novac, kad ljudi eto neće.
I kod mene, do danas je bio na premium i sada ne zeli da se aktiviraSve sam odario,kada idem na get youtube premium ovo se pojavljuje
Probao sam sa vpn isto im izbacujeTrebalo bi i oni da upale VPN koliko se sećam.
Nece, probao sam to, vrati te uvek na choose billing type...i to je kraj, imas tursku karticu ili broj mobilnog..Ako su bili preko Turske, neka probaju da prebace VPN na Tursku. Meni je tako bilo sa Argentinom.
+1 🙂Takođe, plaćam za verifikaciju turskog broja. 😀
Ne znam na šta misliš. Moja poruka je bila upućena Dzoni000 i i odnosila se na njegov problem sa indijskim nalogom.Nece, probao sam to, vrati te uvek na choose billing type...i to je kraj, imas tursku karticu ili broj mobilnog..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari