Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Pa nije manje cimanja ako imam već 3-4 različite pretplate preko svog accounta, a na računu trenutno 600 TL.

Da li možeš da napišeš kratko postupak? Hvala ti

Manje vam je cimanje Indija, al' kako 'oćete
Samo jedno pitanje,pavim mejl koji ne mora da bude na Indiju?Logujem se sa novim mejlom u app store i biram zemlju indija?Nacin placanja biram net banking?Tu mogu da ubacim moju visa card?Nakon toga ubacim gift card?Kako nakon toga kupujem youtube iz aplikacije?

Mejl ne mora da bude na Indiju. Za pravljenje Apple naloga je sve objašnjeno na prvoj strani, postavila sam i link iznad tvoje poruke. Za način plaćanja staviš net banking i izabereš bilo koju banku, pisao BitrAtE na prethodnoj strani. Ne treba da se unosi nikakva visa/mastercard kartica. Posle samo ubaciš gift karticu, ima na Amazonu.

Samo jedno pitanje,pavim mejl koji ne mora da bude na Indiju?

Ne mora.

Logujem se sa novim mejlom u app store i biram zemlju indija?

Tako je.

Nacin placanja biram net banking?

U payment methods postaviš net banking i biraš random banku.

Tu mogu da ubacim moju visa card?

Ne.

Nakon toga ubacim gift card?

Gift card kupuješ online (g2a npr) i u app store ideš na redeem card, dopuniš kredit - to je to.

Kako nakon toga kupujem youtube iz aplikacije?

Da.

Bukvalno je sve ispisano na prvoj strani, prati uputstva. Ako nešto nije naznačeno onda znači da nije neophodno jer bi u suprotnom bilo napisano.

Ali sve to ne može za yt nalog koji je već bio premium na nekoj drugoj zemlji? Samo za nov nalog? Bar ja nisam uspeo da "prevedem" turčina na indijca.

Meni je bio preko Argentine (ne preko Apple-a), pa sam isti prebacila na Indiju preko Apple-a.

Da podvučemo crtu, sve što pišete unazad par stranica važi za IOS uređaje. Na androidu je nemoguća misija preko VPN-a i sad smo prinuđeni da koristimo morphe/tizentube/metrolist 😑 doduše za 0 rsd

Sve sam odario,kada idem na get youtube premium ovo se pojavljuje

Prilozi

• IMG_1520.webp
    IMG_1520.webp
    27 KB · Pregleda: 12
@Teddy McDonald

Apple uređaj ti treba za aktivaciju, nakon toga premium možeš da koristiš na bilo kom drugom uređaju pa i na Androidu. Ja ni nemam apple, žena je sačuvala neki stari SE i preko njega to završavam, samo za to služi.

Lično, premium mi treba na LG webOS-u jer 99,99% vremena YouTube pratim preko TV-a. Čak i tu postoji backdoor, ali se još uvek nisam iscimao da probam jer nemam volju da čačkam dev options.

sad smo prinuđeni da koristimo morphe/tizentube/metrolist 😑 doduše za 0 rsd
A dobro, nije ni to loše. Njihove regionalne cene su uglavnom promašene uz par izuzetaka, a i izgleda da lagano zatvaraju obruč za ove mahinacije...

Ja se stalno nešto premišljam da li da nešto pokušavam, ali nemam Epl telefon niti nameravam da ga nabavljam, i onda se lepo zapitam, pa zašto bi se po svaku cenu upinjao da im dam novac, kad ljudi eto neće.

A dobro, nije ni to loše. Njihove regionalne cene su uglavnom promašene uz par izuzetaka, a i izgleda da lagano zatvaraju obruč za ove mahinacije...

Ja se stalno nešto premišljam da li da nešto pokušavam, ali nemam Epl telefon niti nameravam da ga nabavljam, i onda se lepo zapitam, pa zašto bi se po svaku cenu upinjao da im dam novac, kad ljudi eto neće.
Naravno da nije loše, pomalo sam bio i ironičan.
Nećeš da primaš argentinske pezose iz Srbije? Nikakav problem.. evo me na alternativama već drugu/treću godinu i to za dž.. a razlike u ponudi skoro pa neprimetne.

направите други јутјуб канал на том истом налогу и онда на њему активирајте

Ja sam uspeo,samo sam upalio VPN i proslo je...E sad je problem kad dodam clanove ne mogu da prihvate poziv,zato sto nisu u istoj zemlji...Ima li resenje za to?

Ako su bili preko Turske, neka probaju da prebace VPN na Tursku. Meni je tako bilo sa Argentinom.

Moraju prvo da napuste staru familiju da bi prešli u novu, ima li negde da se uzme turski broj za verifikuju ili ako je neko uspeo da probamo da verifikuje i moj nalog na isti broj

Nazad
Vrh Dno