Zbog cega su ti vratili telefon na fabricko? zar nije maintenance mode za takve stvari kao sto je zamena baterije?Samsung is healing. Ovako je sa novom baterijom na S25. Pošto su mi vratili tel na fabrička u servisu, povukao sam ceo backup, jedino što sam sada isključio Personal data intelligence (now brief) i stavio retardirani Instagram u battery u sleep (popio sam ban dok sam koristio Morphe):

Da li koristis neku iGo navigaciju na S25U?Kakav držač za kola za S25U koristite?
Meni je S25U pokidao rebra ventilacije koliko je težak
Verovatno nijedna rebra na kolima ne mogu da drže 250-270g? Ovo je A6 C6 u pitanju da kažeš sve još kvalitet materijala
Dosta dobar držač sa Amazona Vicseed, magnet je ludilo jak
Imam sličan sa Aliexpressa tek ovo se nenormalno pomera na rebrima ventilacije
Mislim ovaj sistem sa metalnom kukicom
NeDa li koristis neku iGo navigaciju na S25U?
Vidi ja mnogo često dopunjavam telefon i kad upališ klimu zapravo se puni punom brzinom jer se ne pregrevaNikad mi nije bilo jasno kačenje nosača za telefon na otvore klime!? Em će da ih polomi, em ometa hlađenje... grejanje zimi neću da komentarišem.
Magnetni nosač koji se lepi na tablu je najbolja stvar. Pod lepi, mislim na lepak koji ne oštećuje podlogu i može da se skine bez oštećenja (podloge, a svakako gledam da ga zalepim na klavir plastiku).
Pogledajte prilog 549480
Magnet je dovoljno jak da drži i one glibave kineske maske (Nillkin magnetne maske će da drži i slabiji)
Ne kontam kako?Ja imam ovaj
I ovaj na drugim kolima![]()
Baseus Auto Telefonhalter Metall, Schwarz, Universal
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
UGREEN Magnetischer Autohalter für iPhone 14/13/12 Pro
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Oba su sa tom kukicom, odlicno drze.
Gde ima da se kupi?Nikad mi nije bilo jasno kačenje nosača za telefon na otvore klime!? Em će da ih polomi, em ometa hlađenje... grejanje zimi neću da komentarišem.
Magnetni nosač koji se lepi na tablu je najbolja stvar. Pod lepi, mislim na lepak koji ne oštećuje podlogu i može da se skine bez oštećenja (podloge, a svakako gledam da ga zalepim na klavir plastiku).
Pogledajte prilog 549480
Magnet je dovoljno jak da drži i one glibave kineske maske (Nillkin magnetne maske će da drži i slabiji)
Kia sportage 2023 i clio 2025. Poprilicno su masivna rebra, mogu da ti slikam sutra da vidis kako izgleda.Ne
Google maps i Waze
Vidi ja mnogo često dopunjavam telefon i kad upališ klimu zapravo se puni punom brzinom jer se ne pregreva
Inače ide punjenje na 8W, imam kabl sa ekranom baš zbog toga.
Ali verujem da ti što se zalepe drže mnogo bolje
Ne kontam kako?
Malopre sam probao sličan takav, mrda se levo desno katastrofa.
Ne znam koja kola imaš, možda su ta plastična rebra deblja?
Imam instalirano al retko kad palim pored googla. Šta treba?Da li koristis neku iGo navigaciju na S25U?
??popio sam ban dok sam koristio Morphe
Temu naravnoGde ima da se kupi?
Ja korisrim ovaj godinama, i Note i Ultre su bile u njemu, drzi odlicno, izasao me oko 1.5 evroKakav držač za kola za S25U koristite?
Meni je S25U pokidao rebra ventilacije koliko je težak
Verovatno nijedna rebra na kolima ne mogu da drže 250-270g? Ovo je A6 C6 u pitanju da kažeš sve još kvalitet materijala
Dosta dobar držač sa Amazona Vicseed, magnet je ludilo jak
Imam sličan sa Aliexpressa tek ovo se nenormalno pomera na rebrima ventilacije
Mislim ovaj sistem sa metalnom kukicom
Pa da cekam mesecima nedeljama plus dodatna carina i *******cije....Temu naravno
Pa nista, jedan dan pokusavam da otvorim insta, valjda bese bela stranica i neki error. Obrisem data, pokusam da se ulogujem, nece, reinstaliram nece. Instaliram sa playstore-a, ulogujem i dobijem poruku da je nalog "unbanned" ili sta je vec pisalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari