Svetozar Marković
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2026
- Poena
- 2
Da li neko zna nešto o ovom proizvodu? Video sam da su pušteni u Maleziju i izgledaju dobro, a čuo sam da će biti dostupni u Srbiji krajem avgusta. Želim da promenim svoju P seriju
I ja ga pikiram ali za pravu cenu. Mozda naredne godina kad cena splasneBice ovo vrh, steta i dalje nema mate kod nas ... Pura 90 je dobra za one koji imaju p30, p40pro, p50pro....taman fin dobar upgrade. 5g je tu... Google service rade valjano, kamera... Sta reci, uvek za koplje u fotografiji u odnosu na konkurenciju... Android 16.... Huawei se stvarno vraca.... I dalje cekam neki mate flagship kod nas kod operatera.... Ne znam zbog cega ih nema... Prelepi su.... Rasklopivi pogotovo...
Ja ne, p60pro mi zavrsava i dalje posao...mozda taj Mate ako bude kod nasI ja ga pikiram ali za pravu cenu. Mozda naredne godina kad cena splasne
Cek da padne i to debelo ili krajna opcija Madjari 😁S obzirom da su za pura 80 pro digli ratu za 50% nego sto je bilo pre 2 nedelje, nece biti jeftino
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari