Uz nove telefone,nema pogodnosti za ugovore.Nema popusta.Skoro 15 godina se u Y sve vodi na oca. On nije bas dobro zdravlja da ide do poslovnice i da se bavi time ako treba lično. Hteo sam pri produzenju saradnje da sve brojeve prebaci radnica na mene. Ona je rekla ne moze, jer onda se vodim kao nov korisnik i gubim promocije itd. Zapravo od decembra Y 30 paket na dva broja 6 m X 1 i 18 x 50 % je isteklo i za nove ugovore uz telefon nikakve druge pogodnosti nismo dobili već standardne pakete. Ja jedino sto mogu da odem i platim račune tamo. Za sve ostalo bih morao otac da se cima koji realno neće moći duze vreme zbog zdravstvenih razloga. A za bilo šta mi je rekla da mora kod notara na odobrenje i to striktno navedeno na šta sve sme da se da ovlašćenje. Ne daj Boze da sad nesto fali telefonima i šta god da treba lično da se ode. Pitao sam sa njegovom ličnom kazu ne moze.
Meni je ovo bezveze i komplikacije za korisnike. Verujem da nije laka procedura, ali devojka je mlada , verovatno, se ne razume i taj proces i mrzelo je stalno je neka guzva , jer je na prometnom mestu. Nema drugi Y u gradu.
Jedino što može da se razbije na 36 rate.
I 10.000 za reciklažu.
Plaća se puna cena paketa.
Bez telefona uz ugovor,može popust.
Ako otac ne može do poslovnice,notar dolazi na kućnu adresu.