Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115
Što se tiče polazaka kod nas su bile dve grupe, jedna je išla u 9 ujutru druga oko 3 poslepodne. Mi smo išli preko crnogorske strane. Vozač mi je pričao da kad se ide preko Cg plaća se taksa od 4e po osobi dok u Bosni toga još uvek nema, medjutim i oni su počeli da sređuju da asfaltiraju i čim to urade i oni će uvesti taksu kao i Cg.Bio sam i ja u RT sad prvi put pre toga bio 2x u Drina Tara, RT preteruje sa cenama pića, sve je malo pivo 0.33 i kapi za oči 0.25
Klopa je dobra jer možeš tražiti repete ko iole jede više ono što prvo donesu za 4 osobe ja sam kući jedem za doručak.
Najgora strana je rani polazak iako je bio radni dan u 9h, već u 8:30 dele opremu, restoran radi tek od 7h i ne možeš ranije popiti kafu, dok svi obave WC svede se na jurnjavu, u Drina Tara smo išli u 10 ili 11, doduše i ovde ima druga tura u 11 ali nama zapala ova verovatno može da se pita da se promeni ko ima decu koja se ujutro razvlače.
Zadnja 2x smo išli na bosansku stranu do početka gde je put kao u Pakistanu (inače to je regionalni put Sarajevo Podgorica) ali meni je to bilo zanimljivo, sad smo išli preko Šcepan polja na CG stranu gde ima asfalt
Reka je vec sada dosta spora pa ima 0 adrenalina, neću više ići osim maj, jun početak sezone.
Naravno u kampu muzika radnim danom do 00:30 nema spavanja od buke a ustaješ u 6,7
Više me neće videti ti kampovi sa muzikom, razumem tu hoće da da privuku ljude koje nemaju veze sa prirodom i uživanjem nego kafana i lešenje.
Ima neki zavuče kamp raft 987 tako nešto deluje jako zanimljivo.
Ovo je klasična industrija samo zbog love.
Ne sviđa mi se ni što bazen zatvore u 19h, a ovih dana je pakao.
Sledeći put u neki manji kamp bez muzike da bude pravi odmor.
Generalno neki utisak što se tiče kampa jeste da pokušavaju što više da te iscede, da ti uzmu što više para. Ni meni se nije svidelo to sa muzikom plus što niko ne ide da spava posle kraja muzike, nego bude bučno do kasno u noć ili rano u jutro. Količina hrane je stvarno okej kod nas bila ali uvek je bio neki problem što se tiče rezervacije stolova kako uveče za večeru tako i za muziku.