Šta je novo?

Vivo X300 Series

Ima na yt sve ,circle to search se instalira kao aplikacija,debloat radis rucno tj klasican uninstall. Da se napravi da bide "global" tj google je bukvalno jedan klik i instalacija play stora,prosto je bas

Ne znam da li je bilo, ali moram da pitam - x300 pro. Da li je neko uspeo da "zameni" dialer? Ubacio sam True Phone radi par sati, posle toga stalno vraca sistemski. Iako u default aplikacijama stoji true phone, nista ne vredi, samo je sistemski aktivan. Makar da njemu moze da se promeni nesto, boja ili slicno.. ovako, rugoba prava.

Pitao sam "strucnjake" - par AI, i svi su rekli, kada su "prostudirali o cemu se radi, da bi trebalo da batalim Canta u ovom slucaju. Nista... Hvala.

Opet bio neki update za kameru na x300p. Sad su podešavanja za presete objedinjena između svih modova, i mogu da se koriste i u 50 i 200mpx photo modu. Jedina glupost je što svaki put kad se prebaci na 50 ili 200, vraća na vivid po difoltu, običan Photo, Pro i Humanistic pamte poslednja podešavanja

Mogao bi neko, ako ima vremena (i volje), da napravi fin tutorijal šta i kako raditi kada se uzme CN telefon (verujem da bi i za druge proizvodjace radilo isto, ne samo vivo). Tipa posle instalacije kako se aktiviraju google usluge, kako i sa čime raditi debloat, kako aktivirati circle to search i sl pa da pinujemo negde na pocetak, siguran sam da bi mnogima značilo.
Imas na YTu kanal Casual Reviews, mislim da ima video za svakog kineskog proizvodjaca, kako "globalizovati" X OS (bilo to Color, Origin, Magic, ...).

Nazad
Vrh Dno