Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Podrska im je dobra..savet je da ubacis karticu u telefon i da ih pozoves. pre par nedelja sam ih zvao i rekao da mi 5G ne radi u smislu ne radi na router u nadi da ce nesto da srede. Mlada dama mi je rekla da su kontaktirali podrsku i da ce uraditi reaet profile a da ja trebe samo da restart telefon ili da ga stavim u aeroplan mode. ne bi bilo lose da probas

Ovako drugari,od jutros sve radi na svemu.
Da završimo priču.

Mislim da je bio neki problem sa baznim stanicama.
I mislim da moj samsung s24 fe ima problem sa konekcijama.
"Net monster" na Samsungu je sinoć na mts-mtl video samo 2g mrežu,dok honor pored ima 4g+ na mts-mtl.
U istom trenutku Samsung ,drugi slot je na 5g.Net monster vidi 4g i 5g yettela.

I sve je to frustrirajuče.
Sve dok jutros,nisam ga resetovao airplane modom i uhvatio je 4g pa posle i 5g.
Samo treba pustiti,da prodje dan dva...
Isto kao što je A1 imao problem pre 2 dana,širom Srbije.
Samo pustiti.Ako je sve radilo,proradiće....

Idemo dalje.

airplane mod ili restart telefona cesto pomogne kada se tako nesto zaglupi, naravno ako je problem u telefonu a ne do mreze ili kartice

Ja za 5 godina sam imao samo dva puta da nije htela odmah uplata da prođe. I jednom prekid interneta kad je mtel ostao bez struje u Podgorici. Ali i to je nesto kratko trajalo. Tako da iz mog iskustva pouzdaniji su mi od ovih nasih provajdera sto stalno nesto zongliraju...
Za struju sam znao a uplate jednom su imali globalno sa stranim karticama pa sam nasao jednu sto radi a drugi put su stedili za par sati.

Ja se razmisljam da im uplatim sledeci put i tiket i validnost za 50 jura godisnje nema bolje solucije😂😂.Pogotovo ko ima ove novije kartice sa free Move.

Aktivirao danas mtel turist 20 2023 karticu, uplatio dopunu 19e, uredno sobio račun za uplatu, aktivirao srbija prva klasa tiket, ali nigde ne vidim da je aktivan, bovac su skinuli sa stanja?

Prilozi

• IMG_20260810_163550.webp
    IMG_20260810_163550.webp
    41 KB · Pregleda: 26
Promotivne kampanje u mobilnoj:
Korisnici ovog paketa u toku promotivnog perioda mogu besplatno aktivirati besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji.

• Like
Reagovanja: G17
Promotivne kampanje u mobilnoj:
Korisnici ovog paketa u toku promotivnog perioda mogu besplatno aktivirati besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji.
Da li to važi do kraja aktiviranog tiketa za roming ili kako, da li može link ne mogu da pronadjem
Koji esim je najbolje kupiti onda ako planiram ovaj tiket, vidim da imaju različite esim
I koliko vidim nemaju svi paketi validnost besplatnu od godinu dana tj zavisi koji se esim uzme
Koliko dugo traje Move licenca

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno