Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

Igra koju sam dobio besplatno uz neku graficku davno i koju nikako nisam uspeo da se nateram da odigram.
Glupi klinac

Vrhunska igra, uživao sam dok sam je igrao. Au 26 god od kada je izašla. Kad sam gledao OSS 117 podsećao me vajb na No One Lives Forever .

Poslednja izmena:

jedna stara ali je bila fantasticna za svoje vreme.
planiram da obrnem u narednom periodu.

jedna stara ali je bila fantasticna za svoje vreme.
planiram da obrnem u narednom periodu.

Mislim da je prva na kojoj sam igrao sa ovom divotom od gamepada, baš je bio dobar. Žiroskop prvi put koristio tada ako se ne varam. Sad se mislim gde mi je ovaj gamepad?

A igra čista 10ka i željno se isčekivao neki nastavak ali džabe.

Ovaj MIG se isto cepao samo tako.

Prilozi

• 71Z17X3Y5BL.gif
    71Z17X3Y5BL.gif
    218.9 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
Svi smo ga igrali. Aktuelna je bila nesto nakon bombardovanja.
Cak su u SK formirali i eskadrilu.
Ja imao neki genius f31d (u stvari jos uvek ga imam, al imam i neki noviji hotas logi za DCS al ne mogu da se nateram da se posvetim)
sa tim f31d sam prelazio i falcon 3 i 4, IL2 sturmovik i jos neke simulacije

Svi smo ga igrali. Aktuelna je bila nesto nakon bombardovanja.
Cak su u SK formirali i eskadrilu.
Ja imao neki genius f31d (u stvari jos uvek ga imam, al imam i neki noviji hotas logi za DCS al ne mogu da se nateram da se posvetim)

Da baš tokom bombardovanja smo igrali. Imerzija na 1000 kada grune a mi jurcamo po ekranu. Baš je bila rokana Straževica tada gruva na sve strane. Sreća keva nije bila paničar pa nismo išli u sklonište nego cepali MIGa i Wormse Armagedon.

Mislim da je prva na kojoj sam igrao sa ovom divotom od gamepada, baš je bio dobar. Žiroskop prvi put koristio tada ako se ne varam. Sad se mislim gde mi je ovaj gamepad?

A igra čista 10ka i željno se isčekivao neki nastavak ali džabe.

Ovaj MIG se isto cepao samo tako.

Ovo pola gamepad, pola vibrator. Ima cak i ove nabore 😄

To celebrate Quake’s 30th anniversary, the award-winning team at MachineGames—in collaboration with id Software—returns with Dawn of the Machine, a brutal new episode building on their critically acclaimed work on Dimension of the Machine and Dimension of the Past. Delivering ferocious combat, labyrinthine level design, and nightmarish realms that twist reality beyond recognition, it pushes the legacy of the genre-defining first-person shooter even further, honoring one of gaming’s most enduring icons. 

dwktjwh45thh1.webp

Nazad
Vrh Dno