Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Mene je neki agent zvao, kriza, ukrajina, sve poskupljuje itd itd.

Ne moze manje od 9900. Rekoh brat, ovako ima kod sa ovim tockom za 9341...

Aa da, kaze ok dajem bolju ponudu koju ne mozes da odbijes za 8990. I tako se dogovorismo, odmah mi poslao uplaticu itd... uplatih, stize ugovor sve za 2 min.
Ista priča i kod mene samo što sam ja pristao na tu cenu od 9900 🙂 Nisam znao za kod...

Rade i promokodovi Teslini što influenseri dele po mrežama preko aplikacije njihove, komšija uzeo pred more na taj način, ispadne oko 9900 ceo paket naspram redovnih 11000, imaju 100e više nego atlas za popravku u eu... ja sam uzela preko agenta pre koji mesec

Samo preko njihove aplikacije radi kod.
Bukvalno sam zanemario da je preko app. Hvala.
Inace app im je krs, kad udjem pita me da kupim paket sto je ponudjen, ja ga odbijem, odem na vozilo da kupim sa kodom - ne moze da se kupi novi dok se prethodni ne otkaze. A kako se otkazuje? Pa zoves call centar.
U call centru naravno ne mogu da otkazu vec salju email nekom ko moze. Eto sad ce skoro sat vremena, i dalje nije otkazano i app me i dalje pita da kupim 😀

Inace u call centru se ili prave blesavi ili stvarno ne znaju, ali pricaju da ispod 11k ne moze da se kupi, al eto meni kolega ponudio za 10k. Za kodove nisu culi. Za 8990 nemaju pojma kako doci do te cene.

Poslednja izmena:
Ovi kodovi ne bi trebali ni da rade, konkretno ovaj Tocak je iz nekog tocka srece koji je izletao na njihovoj stranici i trebao je da vazi do 30. aprila, ali verovatno imaju neku gresku u sistemu, pa funkcionise i dalje, zato ni ne znaju za njih.
Ja sam slucajno provalio da radi, postavio i stavio u spojler i ako neko pita za popust, uputimo ili na pm, a ne da razglabamo na svakoj strani i da ga pominjemo non-stop, pitanje vremena je kada ce ga deaktivirati...

Poslednja izmena od urednika:
Samo da potvrdim, upravo sam uplatio. ATLASTOCAK kod za internacionalni + paket iznosi 9.341,50 dinara. Prvo sam probao i ovaj NIKANA 2026 što reklamiraju da je 2.000 jeftinije ali tu računaju punu cenu od 12.000 pa izađe 10.000. Uplatio sam preko aplikacije.
Najmanje 2 dana pred put mora da se uplati. Ja sam uplatio 05.08. i kreće mi osiguranje od 07.08. u 00:00 časova.

Citao sam ovde sta predlazete, skinuo app atlas, iskocio mi paket euro+ paket, 7000 i nesto, ukucao promo kod atlastocak, i prodje mi za 6300..

Za još 3k mogao si pokriti i Srbiju. Većina nas vozi po inostranstvu max 2-3-4 nedelje, svo ostalo vreme si na domaćem terenu.

Stvar potrebe. Verovatno čovek nije u većini 🙂
Kao i ja trenutno, za poslednjih 3 meseca prešao preko 7000km, od toga više od 4ipo vani

Poklanjam 2 koda 20% popusta Atlas24h pomoci na putu za Euro + paket. Zainteresovani pisite u pm.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno