Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Istekao ugovor za DIGITALNI EON PREMIUM. Molio bih, ako ima agent SBB-a koji moze da ponudi 8-12meseci po 1din za obnovu ugovora, neka me kontaktira u PM. Hvala
Pozdrav,
Istekao mi je ugovor sa telekomom za box paket, ulica Dalmatinska 72 Beograd. Nude mi iskljucivo produzenje box paketa za 3600 + 1 mesec 50% (internet + telefon) sto mi ne odgovara.
Zamolio bih za ponude za internet paket (zgrada ima SBB i telekom infrastrukturu) za internet paket.
Trenutno sam bez ugovorne obaveze na MTS Box 2 paketu, zainteresovan sam za obnavljanje ugovora i prelazak na MTS Box 3 pod uslovom da je ponuda dobra.
Istekla ugovorna obaveza u mts za optički Box 2 (Net + Fiksni), kao i ugovorna obaveza za SBB kablovsku TV.
Potrebne ponude za sledeće varijante (BG, Kanarevo Brdo):
SBB: Net TV Basic + ili Net TV Premium +
mts: BOX 2 M
Yettel: Net TV Basic ili Net Premium
A1: Net 600
Potrebna najbolja i najstabilnija ponuda za internet u Odzacima u Vojvodini. U Odzacima ima MTS optike ali ne i u mojoj ulici Mihajla Pupina. Ukoliko nema dobre ponude i opcije za fizicka lica moze i biznis ako je ponuda dobra.
Pozdrav, za par dana mi ističe ugovorna obaveza prema MTS-u, zainteresovan sam za prelazak na Duo plus paket A1 opratatera, tehnički uslovi za uvođenje optičkog interneta postoje, MTS-ova oprema se nalazi u zgradi. Rad sam čuti ponudu koja ne može da se odbije od A1 agenta prodaje.
Tražim najbolju ponudu za kablovski (ili optički) internet i televiziju. Novi sam korisnik, nemam nikakvu ugovornu obavezu kod bilo kog provajdera.
Po mogućnosti SBB/Yettel
Treba mi najjeftinija ponuda za neki opticki net u Blagoja Parovica 9a Novi Sad. Samo me zanima da li je ugovor posle prenosiv, posto se radi o iznajmljenom stanu za studenta?