Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav,

Interesuju me ponude za kucni internet i televiziju, ugovor istice u septembru. Zanimaju me iskljucivo paketi sa najvecom internet brzinom.

Hvala unapred!

Tražim najbolju ponudu optički internet,TV i fixni
Dolovo kod Pančeva

Pozdrav,
Istice mi ugovor Yettel Hipernet pocetkom septembra, treba mi ponuda za produzenje ugovora ili prelazak na A1 optika i tv.
Hvala.
Pancevo

SBB - Beograd

Istekao ugovor za DIGITALNI EON PREMIUM. Molio bih, ako ima agent SBB-a koji moze da ponudi 8-12meseci po 1din za obnovu ugovora, neka me kontaktira u PM. Hvala

Pozdrav,
Istekao mi je ugovor sa telekomom za box paket, ulica Dalmatinska 72 Beograd. Nude mi iskljucivo produzenje box paketa za 3600 + 1 mesec 50% (internet + telefon) sto mi ne odgovara.

Zamolio bih za ponude za internet paket (zgrada ima SBB i telekom infrastrukturu) za internet paket.

Poslednja izmena:
Trenutno sam bez ugovorne obaveze na MTS Box 2 paketu, zainteresovan sam za obnavljanje ugovora i prelazak na MTS Box 3 pod uslovom da je ponuda dobra.

Istekla ugovorna obaveza u mts za optički Box 2 (Net + Fiksni), kao i ugovorna obaveza za SBB kablovsku TV.
Potrebne ponude za sledeće varijante (BG, Kanarevo Brdo):
SBB: Net TV Basic + ili Net TV Premium +
mts: BOX 2 M
Yettel: Net TV Basic ili Net Premium
A1: Net 600

Potrebna najbolja i najstabilnija ponuda za internet u Odzacima u Vojvodini. U Odzacima ima MTS optike ali ne i u mojoj ulici Mihajla Pupina. Ukoliko nema dobre ponude i opcije za fizicka lica moze i biznis ako je ponuda dobra.

Pozdrav, za par dana mi ističe ugovorna obaveza prema MTS-u, zainteresovan sam za prelazak na Duo plus paket A1 opratatera, tehnički uslovi za uvođenje optičkog interneta postoje, MTS-ova oprema se nalazi u zgradi. Rad sam čuti ponudu koja ne može da se odbije od A1 agenta prodaje.

Istekao mi je ugovor sa Total TV pre par meseci.

Hteo bih da objedinim fiksni telefon, internet i MSat TV u jedan Box paket. Ili ako neki slicni paketi postoje kod drugih operatera.

Tražim najbolju ponudu za kablovski (ili optički) internet i televiziju. Novi sam korisnik, nemam nikakvu ugovornu obavezu kod bilo kog provajdera.
Po mogućnosti SBB/Yettel

Možete me kontaktirati na PM

Novi Sad, Telep, stambena zgrada u pitanju

Treba mi najjeftinija ponuda za neki opticki net u Blagoja Parovica 9a Novi Sad. Samo me zanima da li je ugovor posle prenosiv, posto se radi o iznajmljenom stanu za studenta?

Nazad
Vrh Dno