Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Šta je fazon sa ovim internetom u Zapadnom Balkanu? Brzina užasna. Za vikend bio u BiH, pokušao da se povežem na sve tri mreže (m:tel, BH Mobile, Eronet). Na svim mrežama brzina katastrofa, jedva prelazi 3 Mbps. Eronet je kao najbolji ali je to daleko od upotrebljivog. Istovremeno kolega sa lokalnom karticom ima brzinu 100+Mbps.

Npr. dok sam bio u HR, brzina je bila dobra.

Šta je fazon sa ovim internetom u Zapadnom Balkanu? Brzina užasna. Za vikend bio u BiH, pokušao da se povežem na sve tri mreže (m:tel, BH Mobile, Eronet). Na svim mrežama brzina katastrofa, jedva prelazi 3 Mbps. Eronet je kao najbolji ali je to daleko od upotrebljivog. Istovremeno kolega sa lokalnom karticom ima brzinu 100+Mbps.

Npr. dok sam bio u HR, brzina je bila dobra.
Ista stvar nedavno.
Devojka je na MTS i na m:tel mreži ima odličnu brzinu a ja na A1 baš lošu brzinu na svim mrežama u BiH.

Bas se primeti usporenje i drasticna razlika u brzinama, pogotovo na mtelu, kao da su kapovali A1.

Jel valja A1 u nekoj zemlji u kojoj posluje? Mislim sem brzine ,ako je signal dobar? Posto ih koristim,da ne budem subjektivan . Ja bih rekao da su najgori po svim parametrima(sem odlican signal =brzina i nista vise).

Iskreno,nisam ocekivao ni da su u maticnoj zemlji krsteni.

Ušao u 6. mesec free mega plana i evo sad pređoh na postpaid, 4m free + 21 -50% neo surf, možda da sam sačekao još malo bih dobio 6m free ali nema veze...

meni istice ugovor ne nude ništa yettell sve neke bezveze ponude, da su mi ponudili yettel 30 za 18 meseci + 1 din 6 meseci ostao bih. Ovako iz principa cu promeniti mogu i dzabe da mi daju kada istekne 11..

Ja sam malo ljut na A1 što pušta korisnike bez ponude da ih zadrži... MTS svaki put mi je izašao u susret sa ponudom za ostanak

Jel radi nekom A1 app danas? A ni preko browsera neće.
U HR sam, i sad kad treba da uzmem roming paket, oni ceo dan ne rade.
Inače od onog većeg updejta aplikacije, ona malo malo pa ne radi.

Ako si u HR kupi bilo koju pripejd za 3 evra, istrazi ponude, odmah po aktivaciji daju 20-50 gb za HR.

Jel radi nekom A1 app danas? A ni preko browsera neće.
U HR sam, i sad kad treba da uzmem roming paket, oni ceo dan ne rade.
Inače od onog većeg updejta aplikacije, ona malo malo pa ne radi.
Mali off, imaš tomato za 6 eur gde dobijaš 50gb na mesec dana + neograničeno na par dana. Koriste A1 HR

A1 SRB aplikacija trenutno ne radi jer su u toku planirani radovi.

meni istice ugovor ne nude ništa yettell sve neke bezveze ponude, da su mi ponudili yettel 30 za 18 meseci + 1 din 6 meseci ostao bih. Ovako iz principa cu promeniti mogu i dzabe da mi daju kada istekne 11..
Pa ne nude dok ne vide da si ozbiljan da predjes. Nije se ni mastilo osusilo na zahtevu za prenos a vec su zvali ...Pricam iz iskustva 🙂

Ja sam malo ljut na A1 što pušta korisnike bez ponude da ih zadrži... MTS svaki put mi je izašao u susret sa ponudom za ostanak
A1 ima takvu politiku da većinu korisnika koji podnesu zahtev za prenos broja, puste u drugu mrežu.
Kada ti istekne ugovor pozoveš njihov kontakt centar 0601238 i tražiš ponudu za obnovu UO.

Ja sam bas blizu da prelomim da predjem u A1, posle sto godina u Mts-u. Razlog, daleko bolja ponuda u a1, isplativija.
Najviše me kopka internet kako će mi raditi svuda, ali svako koga sam pitao u a1, rekao mi je da mu je sve dobro, to je nekoliko ljudi.

Pre neki dan, sam ja uzeo telefon sa a1 i moj mts, upalio speed test skoro u samom centru grada:

5g:
A1 - 800mb
Mts 260mb

4g:
A1 - 400mb
Mts - 85mb

Ćerki ističe junior A1 paket, vreme je za Neo Surf ili Yettel Surf. Koliko sam shvatio, Yettel za prelazak iz A1 nudi 6 meseci dinar + 18 meseci 50 posto, ili grešim? Koji kanal komunikacije mi je najbolji, zvanje njihovog call centra ili odlazak u poslovnicu ukoliko tamo uopšte imaju ovlašćenja da daju takve ponude 🤔
Jer kada sam za sebe potpisivao prelaz u mts, nudlili su samo 25 posto, odnosno 6 meseci dinar i posle punu cenu a to je malo. Nego A1 je reagovao na vreme tada 💪

Ćerki ističe junior A1 paket, vreme je za Neo Surf ili Yettel Surf. Koliko sam shvatio, Yettel za prelazak iz A1 nudi 6 meseci dinar + 18 meseci 50 posto, ili grešim? Koji kanal komunikacije mi je najbolji, zvanje njihovog call centra ili odlazak u poslovnicu ukoliko tamo uopšte imaju ovlašćenja da daju takve ponude 🤔
Jer kada sam za sebe potpisivao prelaz u mts, nudlili su samo 25 posto, odnosno 6 meseci dinar i posle punu cenu a to je malo. Nego A1 je reagovao na vreme tada 💪
Najbolje je da podneses zahtev za prelazak, tada sami zovu.

@coldman
čovek je pitao za Yettel gde da pita, a prelazi iz A1. Ne čitaš.
Ja nisam pregovarao sa yettelom pa ne znam. Neko će već odgovoriti.

Ćao, šta je trenutno najbolje što može da se izvuče za prelazak sa prepaid-a na postpaid? Nije za mene, osoba koja me je pitala je do sada koristila Top plan, tako da bi odgovarala neka tarifa slična tome.

Klasika je 24 meseca upola cene na sve pakete, a mogu da ponude i 3-4 meseca po dinar. To je kada oni sami pozovu sa ponudom. Nude i 6, ali samo na niže pakete, uz zahtev za prenos. Ta ponuda stiže SMS-om, ali nije izvesno da se može dobiti, tj. kocka je. Najbolje je, dakle, čekati njihov poziv, a relativno često zovu. Mora da su zvali i osobu koja te je pitala.

Ušao u 6. mesec free mega plana i evo sad pređoh na postpaid, 4m free + 21 -50% neo surf, možda da sam sačekao još malo bih dobio 6m free ali nema veze...
Kako si prešao? Jesu te oni zvali ili ti njih? Zahtev u drugoj mreži?
Pitam jer mi je ćerka na besplatnom mega planu, a rado bih po tim uslovima da je prebacim na neo surf

Kako si prešao? Jesu te oni zvali ili ti njih? Zahtev u drugoj mreži?
Pitam jer mi je ćerka na besplatnom mega planu, a rado bih po tim uslovima da je prebacim na neo surf
Sami su me zvali sa 0601238, zvaće i nju uskoro sigurno.

Nazad
Vrh Dno