Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

"If Privacy Display is ultimately found to be the cause, Samsung may take a more cautious approach to bringing the feature to future smartphones."

Онда ће Самсунг још бојажљивије уводити новине, па ћемо онда једном у 10 година видети нешто ново 😅
LJUDI:
Dajte novi dizajn, dajte drugi tip baterije, dajte veći kapacitet baterije, dajte punjač, zamenite telefoto kameru, dajte drugu periskop kameru, dajte druge senzore, sočiva, saradnju sa nekim kamera brendom, sd kard...

SAMSUNG :
BUM evo vam "prajvasi displej" - upgrejd vredan 2 evra sa Temua i to BEZ da ti telefon dobije red tint probleme.

koliko vidim meni je dosta svetliji ekran sa poslednjim updateom, mozda i sa pretposlednjim, nema vise onog kao pre da je bas otezano gledati na suncu. Dosta dobro i svetlo se vidi.

И мени је био проблем мало у почетку, али сам се, чини ми се, навикао на нешто тамнији екран. Наравно, причамо о аутоматском осветљењу.
Мислим да, ако подешаваш ручно, екран може да буде подједнако осветљен као С25У.

Jel može da se reši ovaj problem sa fokusom na glavnoj kameri na s26u? stvarno je iritirajuće jer moram da prebacujem na drugu kameru stalno a u nekim aplikacijama nema te mogućnosti.

Kakav problem imaš sa fokusom?

Мене зеза x3 фокус, колико сам приметио.
Некад ми замути, па пређем на х5, па вратим, и онда буде ок. Не знам, можда сам се и истриповао. Морам још да проверим.

Kakav problem imaš sa fokusom?
ne znam da li sam se dobro izrazio, ne mogu ništa izbliza da slikam, sve mi je mutno, moram da odaljim ko zna koliko da bi dobilo ostre obrise, a kada prebacim na ovu 0,6 odmah se jasno vidi koliko god da približim, tako mi je bilo na s23u na glavnoj kameri, ovde koliko sam čitao mora veća distanca da slika ne bi bila mutna

A da upalis macro mod?...mada bi to trebao sam da radi kontam.

znaci iritantno mi je više ovo, stvarno ne znam da li drugi imaju problema, upalim kameru hocu na brzinu da slikam nesto iz blizine neposredne, ne mogu uopšte da fokusiram, mutna slika, dok ne prebacim na 0.6 , a i kad odaljim kameru na neku minimalnu daljinu da slika ne bude mutna opet fokusira samo centar fotografije, kao da ne moze da fokusira citavu, hocu na primer tekst neki da slikam bas mi je problem da sve bude ostro, svako slovo, uglavnom po ivicama bude mutno pomalo.
negde sam procitao bese da je to na s26u normalna pojava. jel to tacno? gde da palim taj makro?

Mislim da je posledmje azururanje tu nesto pokarambasilo. Isto se po nekad desava kod mene na S24+.

Ja često slikam elektronske ploče sa SMD komponentama iz bliza a koristim dva telefona, privatni S24U i službeni S26U. Na oba moram ručno da podesim makroa i gotovo nikada ne uspevaju jasne čiste slike da bih mogao jasno i lepo da vidim oznake na štampi i SMD elementima. Ali navikao sam se i ostavljam samo one gde je jasan snimak. Činjenica je da snimci sa 2-3 Cm budu mutni, mora bar 10-12Cm. Na oba telefona isto.

Da li neko koristi Samsung model za Američko tržište, i da li se oseti razlika što je ne poseduju B20 opseg ili je zanemarljivo?

Nazad
Vrh Dno