Moram da pitam nesto vezano za ovo.. Kako resavate titlove ili srpski audio npr? Dosta animirianih filmova je sinhronizovano i to znaci da bi neko gledao isti preko stremio ili cega vec, to mora da postoji na nekim torrentima ili serverima? Ali, ne mora da znaci da 100% da isti postoji u tom formatu, zar da?Ne kontam sta ce ti streaming servisi kad bukvalno sve mozes da gledas na stremio/nuvio/wuplay i cak imas da namsetis kataloge po platformama. Mada ja to ne koristim sem kad ne znam sta cu da gledam pa razgledam. Inače samo u search i onda play.
Titlove nemamo problem jer ako nema srpski idem na eng. Animirani sinhronizovani su mi svi na HDD imam boga oca. Naći ćeš ih kada ukucaš u google poluostrvo na kome živimo i potom download spojeno. Tamo imaš sve.Moram da pitam nesto vezano za ovo.. Kako resavate titlove ili srpski audio npr? Dosta animirianih filmova je sinhronizovano i to znaci da bi neko gledao isti preko stremio ili cega vec, to mora da postoji na nekim torrentima ili serverima? Ali, ne mora da znaci da 100% da isti postoji u tom formatu, zar da?
Moji klinci gledaju bez titla iako su odrasli na sinhronizovanim srtaćima. Prosto su gledali dosta toga bez titla i sinhronizacije i naučili.Prilika da i deca i roditelji rade na svom engleskom 😏
Имам једно питање у вези овог дела са намештањем каталога по платформама, шта од додатака тренутно може да се користи за ту сврху?Ne kontam sta ce ti streaming servisi kad bukvalno sve mozes da gledas na stremio/nuvio/wuplay i cak imas da namsetis kataloge po platformama. Mada ja to ne koristim sem kad ne znam sta cu da gledam pa razgledam. Inače samo u search i onda play.
Ne koristim više Stremio ali dok sam koristio mislim da se zvao Streaming Catalogs poslednjo koji je završavao posao.Имам и ја једно питање у вези
Имам једно питање у вези овог дела са намештањем каталога по платформама, шта од додатака тренутно може да се користи за ту сврху?
Користио сам раније Cyberflix, у неком моменту је рикнуо, касније сам покушавао са неким алтернативама, али ништа није радило ни близу као Cyberflix.
Nije baš prost za štelovanje ali je poprilično interesantanИмам и ја једно питање у вези
Имам једно питање у вези овог дела са намештањем каталога по платформама, шта од додатака тренутно може да се користи за ту сврху?
Користио сам раније Cyberflix, у неком моменту је рикнуо, касније сам покушавао са неким алтернативама, али ништа није радило ни близу као Cyberflix.
Moze kapetanov setup link ili post, da ne barame.Ne koristim više Stremio ali dok sam koristio mislim da se zvao Streaming Catalogs poslednjo koji je završavao posao.
Na Nuvio ima kapetanov setup koji je odličan i njega koristim.
Moraćeš da pogledas u temi za Nuvio nemam bookmarkovano.Moze kapetanov setup link ili post, da ne barame.
Hvala unaprijed.
Moze kapetanov setup link ili post, da ne barame.
Hvala unaprijed.
mogu i na nuvio.tv nakon što se ulogiraš u svoj accountMala napomena da ako pokušate da nađete na telefonu gde se nalaze,kolekcije mogu da se našteluju samo na TV verziji aplikacije.
Jedno pitanje, instalirao sam Stremio na Lgtv i ubacio sve bolje addonove (torremtio itd.) tv mi je Lan kablom povezan na ruter ali mi stremio i dalje koci kad izaberem 1080p a kamoli neki veci format. Imam A1 internet 100mbs skida na komp i sa 15-20mbs a ovamo koci ne znam sto. Jel ima neko podesavanje da sam propustio?
Nisam nijedan instalirao.a neki debrid servis?
Njih da ubacim? Hvala.PenguPlay I HdHub
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari