Милисав
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 515
Čovek nema signal. Nije dostupan da primi poziv.5€ sim card i resen problem. Glupo je i kupovati roming.
ovako jr i meni i ništaU mts aplikaciji home page pa podesavanje rominga
Pogledajte prilog 548145
Ako ti je ugašeno, a na Androidu jeste kao zaštita od neželjene potrošnje, moraš ga uključiti. Ipak i sam uređaj učestvuje u odluci imaš li saobraćaj.To change your data roaming settings on an iPhone 14 Pro Max, go to Settings > Cellular > Cellular Data Options and toggle Data Roaming on or off.
A podešavanja telefona? Ne znam za iPhone, ali na Androidu je roming podrazumevano blokiran, pa se mora otključati. Za tvoj telefon nalazim ovo:
Ako ti je ugašeno, a na Androidu jeste kao zaštita od neželjene potrošnje, moraš ga uključiti. Ipak i sam uređaj učestvuje u odluci imaš li saobraćaj.
Prebacio sam na Šaomi i neće i dalje ni internet ni mreža. Kupiću ooredoo karticu pa kad dođem kući prebacujem se u yettel koji mi nudi sve neograničeno za 2000 din, sbb u saradnji sa yettelom. Ovo je teška ćacijada u pitanju i nemam više nerava da se teram sa njimaTo sve može da pomogne oko interneta, ali on ima problem sa uopštenim povezivanjem na mrežu. I ja sam se tu prešao, pa predložio da pogleda podešavanja rominga na telefonu, ali ona se odnose isključivo na mobilne podatke, dok su pozivi i poruke uvek aktivni, ako ima mreže. E, sad, dodatnih predloga za rešenje lično nemam, ali imam ideju za dijagnostifikovanje. Ukoliko je klasičan SIM, mogao bi ga lako prebaciti u drugi telefon, pa tako utvrditi da li je blokada na telefonu (ako bi proradio) ili na samoj kartici (ako i dalje ne bi radio).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari