Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Zanimljivo da na ovim promo slikama deluje da crni Pro modeli imaju matirane stranice a ne glossy kao ostale boje. Verovatno je greška

Pala bi im kruna s glave kada bi slučajno povećali bateriju. 😀

Hahaha. Aj bar neka to bude kako valja. I to što kažeš, mnogo traćimo

Verovatno će sledeće godine da stave veće baterije, novog tipa Si-C. S27 serija dobija te nove baterije, pa je prilična šansa da Pixel i iPhone takođe dobiju 2027. tu novu generaciju baterija.

Jebale ih ovoliko zaobljene ivice.

Promo materijal za p11 base model. X30 zoom umesto x20

Ne znam gde da stavim pa neka ovde

Evo neka nova „ekskluziva”:

Ukratko sve je isto ko što smo i znali od ranije? Tensor G6, novi modem, bla bla, sve skuplje, za sve modele će baseline biti 12/256, sa opcijom za 16/512.

Iste baterije više-manje, ali zato 11 base model ponovo dolazi sa samo dve kamere?

Ja ne znam što bi ljudi prelazili, bukvalno i dalje isto, samo sad još i skuplje. 🤣

Verovatno će sledeće godine da stave veće baterije, novog tipa Si-C. S27 serija dobija te nove baterije, pa je prilična šansa da Pixel i iPhone takođe dobiju 2027. tu novu generaciju baterija.
Koliko ja kapiram, Samsung je već ubacio Si-C u nove fold modele, ali jaaaako malo Si-C, tako da je i kapacitet povećan neznatno. Sumnjam da će biti naročito agresivni i sa S27 serijom. Si-C je nešto čemu se nadamo svake godine, i svake godine mućak. Mada, možda postoje i dobri razlozi za to, kao što je dugovječnost i potencijalno nadimanje baterije

Koliko ja kapiram, Samsung je već ubacio Si-C u nove fold modele, ali jaaaako malo Si-C, tako da je i kapacitet povećan neznatno. Sumnjam da će biti naročito agresivni i sa S27 serijom. Si-C je nešto čemu se nadamo svake godine, i svake godine mućak. Mada, možda postoje i dobri razlozi za to, kao što je dugovječnost i potencijalno nadimanje baterije
S obzirom na njihovu slavnu proslost sa Note 7 modelom, mislim da ce biti jaaaaaaaaaaaaaaako oprezni kad je u pitanju baterija.

A i generalno samsung ima istoriju da mu se baterije naduvaju.

MKBHD je snimao video gde je vadio sve stare telefone, i samsnung je skoro pa na svakom naduvan.

Neće ići odmah sa suviše velikim kapacitetom u S27 seriji, ali biće značajno veći od prethodne serije. Mislim da su na predstavljanju novih Fold modela rekli da "nova Si-C baterija zadržava pouzdanost prethodnika". Sigurno ne žele da im se ponovi Note 7 problem.
Što se tiče samsungovih baterija, sad kad se setim, brže su gubile kapacitet, nego iPhone. Bar je moje iskustvo bilo takvo. Jedino im je zamena u ovlašćenom servisu daleko povoljnija.

Edit: malo smo otišli u offtopic pošto je tema Pixel 11... Svakako je i za korisnike Pixela bolje da je Samsung krenuo sa Si-C baterijama, neka pomak bude postepen, ali bolje i to nego stagnacija. Neka Google, Samsung i Apple idu za kineskom konkurencijom što se tiče baterija, bolje i postepeno nego nikako.

S obzirom na njihovu slavnu proslost sa Note 7 modelom, mislim da ce biti jaaaaaaaaaaaaaaako oprezni kad je u pitanju baterija.

A i generalno samsung ima istoriju da mu se baterije naduvaju.

MKBHD je snimao video gde je vadio sve stare telefone, i samsnung je skoro pa na svakom naduvan.
nije se ni google proslavio s baterijama, ako se dobro sjećam 6a i 7a su imali one opozive, softversko ograničavanje baterije, besplatne zamjene i sl?
Tako da ako nisu u 11-ici, nema garancije da će ubaciti Si-C u 12-ici... jer smo isto tako svi mislili da su preskočili 10-ku da bi to ubacili u 11 😀

Nisu sigurno u 11.
Isto tako gotovo sam siguran da će ubaciti u 12, ali samo ako apple pre toga ubaci u iPhone 18 ili iPhone 19.

O hvala ti Bože

Samsung i novi modem S08E1.

Nazad
Vrh Dno