Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li je neko još primetio da je slabija baterija na Galaxy S25 modelu u poslednja dva meseca? Baterija je na 100% zdravlja.

I ja sam primetio da je u poslednjih par meseci dosta slabija baterija,S25U je u pitanju.

Da li ovo moze nekako da se iskljuci?
Pojavljuje mi se posle svakog zavrsenog razgovora cak i kada nije ukljucen net.
Znam da pise da je od vibera ali u viberu nisam pronasao kako?

Prilozi

• Screenshot_20260725_143756_Viber.webp
    Screenshot_20260725_143756_Viber.webp
    11.9 KB · Pregleda: 94
Ima opcija Caller ID, isključi je

Znali se hoce li vracati info o bateriji u nekom update-u ? Nije da mi treba ali lepo je znati, poznaniku i dalje moze da pregledava info o bat na s25 u, jedino objasnjenje je da nije sve update tel ? Kao i zeni na s25+.

Koji eu csc treba stavit da sve radi ok? Znam imaju neke regionalne razlike

Koji eu csc treba stavit da sve radi ok? Znam imaju neke regionalne razlike
Ako pod "sve" podrazumevaš i snimanje razgovora, nisam siguran da postoji CSC koji je za EU, a da to radi.

Ja sam se odrekao podaka o bateriji zarad snimnja.

Verujem da on sve vreme beleži podatke o bateriji, pa bih novom promenom CSC mogao da ih proverim.

Ako pod "sve" podrazumevaš i snimanje razgovora, nisam siguran da postoji CSC koji je za EU, a da to radi.

Ja sam se odrekao podaka o bateriji zarad snimnja.

Verujem da on sve vreme beleži podatke o bateriji, pa bih novom promenom CSC mogao da ih proverim.
Ja se vratio pre par meseci na EUY + shizuku + shizucallrecorder. Snima ok, jedino ne prepoznaje kontakte iz imenika već samo piše broj i vreme kao naslov audio fajla. Tako da sada imam i snimanje razgovora i podatke o bateriji 🙂

Posto i ja imam to zadovoljstvo da su krenula ladja na S25U da se odlepljuju..a telefon je iz A1 i nije naravno da moje ime..imam samo fiskalni..da li mogu da ga nosim na reklamaciju ili mi ne vredi..?

Bice beta, najverovatnije od 1-10 avgusta pustaju, ali nema za nas
Jedni preko vpn-a da se proba

U poslednje vreme sam primetio da mi na s25 ultra slabije radi otisak, i da losije radi proximiti. Nekad moram da tapnem po ekranu da bi se upalio tokom razgovora. A otisak po 3-4 puta. Neki kazu da je do zast.stakla, a ono je isto od kad sam ga kupio kad je sve brzo radilo. Cak pri ponovnoj registraciji otiska jedva cita.....

Nazad
Vrh Dno