Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako ti je važan fiksni, možeš i njega da prebaciš u Yettel. Davno sam imao box u mts (fiksni + mob) na bakru i sećam se da su rastavili box na pojedinačne usluge, pa sam ih posle prebacio u sbb i tadašnji telenor
Ne odgovara mi da prebacujem fiksni u Yettel, veliki broj minuta mesečno ka broju koji je u mts-u (ništa me ne pitaj 🙄). Zbog toga i pitam da li je moguća kombinacija Telekom fiksni + Yettel net +TV na istoj optici.

Ne odgovara mi da prebacujem fiksni u Yettel, veliki broj minuta mesečno ka broju koji je u mts-u (ništa me ne pitaj 🙄). Zbog toga i pitam da li je moguća kombinacija Telekom fiksni + Yettel net +TV na istoj optici.
Ali i u toj kombinaciji kad imaš samo fiksni u MTS minuti nisu neograničeni čini mi se da je samo onda100-150 minuta. Ali ovo stvarno zanimljivo pitanje šta rade i ako ne prelazi kod drugog sa fiksnim koji je na optici ko hoće da ga zadrži a sve ostalo otkaže. Da li te opet vrate na bakar je li neko imao takvo iskustvo.

neki dan sam na svom nalogu kontaktirao operatera i upitao sam koja je procedura za prelazak na a1 jer su mi ponudili bolje uslove..
da bi me prekinuli u tome i rekli da ocekujem za koji dan bolju ponudu..
danas bi me danas zvali i ponudili 10 meseci na 50% [2700rsd] i resto 5400rsd- box 3 paket

neki dan sam na svom nalogu kontaktirao operatera i upitao sam koja je procedura za prelazak na a1 jer su mi ponudili bolje uslove..
da bi me prekinuli u tome i rekli da ocekujem za koji dan bolju ponudu..
danas bi me danas zvali i ponudili 10 meseci na 50% [2700rsd] i resto 5400rsd- box 3 paket
Podneti zahtev za prenos optike u drugu mrežu ako je dostupna,...

Očigledno im je potreban impuls više da bi ti ponudili ono što inače može, zahtev za prelazak i nude 50% za ceo preiod važenja ugovorne obaveze.

prvo ponudili 6 meseci, pa onda 8 i na kraju 10... meni ovo odgovara.. nije lose

Jel se računa kao nov korisnik ko pređe sa SN optike na MTS? Ako ne, može li na drugog ukućana?

UPOZORENJE: Ako ste raskinuli ugovor sa MTS, otiđite na sajt mojMTS i proverite zaduženja.

Nedavno sam raskinuo ugovor sa MTS tako što sam mesec dana pre siteka ugovorne obaveze najavio da neću produžavati ugovor i opremu razdužio dan pre isteka ugovorne obaveze.

Slučajno pre neki dan odem na mojMTS da proverim račune kad ono imam neplaćen dug. Ispostavilo se da su mi obračunali i naplatili naknadu štete zbog raskida ugovora za taj jedan dan. Naravno niti je stigao račun niti obaveštenje a samo zaduženje nije vezano niti prikazivano na redovnim računima. Da nisam slučajno video to bi se verovatno tako vuklo a onda bi mi uterivači zakucali na vrata.

Koliko su zlobni, pokvareni i jadni kada na ovaj način žele da "kazne" nekoga ko raskine ugovor sa njima.

Da obračunaju i ostave na to da ide kamata pa da jednog dana kroz nekoliko godina pošalju kod izvršitelja.

Sleparija.

Kod ovih smećara više ništa ne može da te iznenadi. Recimo, zakon jasno nalaže da operater mora lično da obavesti korisnika da je došlo do promena cena i da imaju pravo da raskinu ugovor, pod lično misli se uglavnom na SMS poruku jasne sadržine ili poziv. Oni to GODINAMA već izbegavaju i igraju na tu kartu da su obaveštenje postavili na sajtu iako se takav način obaveštavanja ne prihvata kao dovoljan.

Ja sam ubeđen da oni imaju poseban sektor u svojoj kompaniji koji se bavi time kako da izvara korisnike i da im uzme što više para.

Da li su menjali nešto ne znam pošto nisam odavno raskidao...
Bilo je da kada završe sa obradom više nema pristupa mojmts portalu. Zadnji finalni račun stiže poštom. Dobijao se i papir da je gotovo... Sve je to pisalo u opštim uslovima ugovora koje niko ne čita 🙂
Menjali su taj deo da bi se prilagodili zakonu gde je i dalje stavka trajni nosač problematična za tumačenje, pa su ubacili SMS ili mail prema zakonu.
Sve to nije toliko bitno, zato što se bitno menjaju uslovi ugovora i time, opet prema opštim uslovima koje niko ne čita, imaš pravo na jednostrani raskid bez ikakve nadoknade.
Daleko od toga da nije prema zakonu, jednostavno koriste takav kakav je napisan kao i u gomili drugih delatnosti. Mislim i ja bi gledao da bude u moju korist.
Mnogo ste trzavi a generalno gledano svako će da proba da te jaše koliko može. Ništa što ne možeš da sprečiš 🙂

Bilo je da kada završe sa obradom više nema pristupa mojmts portalu.
Mislim da ovo nikad nije bilo, mada si me sad pokolebao, pa ne smem da tvrdim. Gasi se pristup mejlu, naravno, ali samom portalu jok, možeš sad da mu pristupiš iako si raskinuo ugovor pre 5-10 godina. To je mnogima napravilo problem kada su spajali Supernovine usluge, jer su im vezivane za naloge kojima su uveliko zaboravili korisnička imena i šifre.

Zadnji finalni račun stiže poštom.
Ovo jeste pominjano, ali sad svakako nije aktuelno. Doduše, ko raskida BOX na delove, tu i dalje treba da pazi: elektronski će doći samo zbirni račun, a pojedinačni (fiksni itd.) poštom. Ipak, ni ne treba previše razmišljati, jer će sve lepo da se pojavi na portalu, gde je član koji nas je upozorio i video svoje iznenadno zaduženje.

pod lično misli se uglavnom na SMS poruku jasne sadržine ili poziv
gde je i dalje stavka trajni nosač problematična za tumačenje
Pa i dalje bi apsolutno dovoljno bilo da na prethodnom računu napišu jednu rečenicu, kako to recimo radi Yettel i sada već njihov SBB, ali oni to očigledno ne žele.

Telekom kao operater sa najvećim tržišnim učešćem na tržištu bi trebalo da pošteno obavesti korisnike o promenama cena a ne čudnim SMS porukama koju većina korisnika ne razume šta znače.

Telekom je AD...zar ne.
Mozda ga je i neko kupio a da mi ne znamo. Verujem u sve moguće nastranosti. Prilagođavam se :-(
Ništa me ne čudi

Nazad
Vrh Dno