Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Potreban agent A1 mreze za skalpanje 2 ugovora na 24 meseca, neo super sa 50% popusta.

Ja dobio popust za Neo Pro na 40%, prva ponuda je bila na 30% pa ukoliko garantujem siguran prelazak sa mts na A1 odobriće i 40%.
Verujem da 50% dobijaju korisnici A1 koji nakon završetka UO "zaprete" odlaskom kod drugog operatera.

Da li moze neko da podeli šta je dobio kao benefit za ostanak u mts mrežu nakon završetka UO?

Ugovor u Yettelu mi istice 30.07. paket je Mobile M. Treba mi povoljna ponuda za produzenje ugovora uz isti paket.

Istekao ugovor kod Yettel...glledam da predjem u A1 Neo 50 ili MTS 5ica S sa 50% popust pa tokom ugovorne obaveze.

Dugogodišnjem korisniku MTS usluga istice ugovor kroz koji dan. Molim agente MTS-a ili A1 da se jave sa ponudama. Hvala

Zdravo,

15.08. ističe mi ugovor za BOX4 zlatni paket (mobilni neograničeno, tv sve, internet optika 1Gbps) kod mts-a i prešao bih u Yettel. Kod MTS-a imao 24 x 50% mesečne cene. Potrebna ponuda za mobilnu, internet, tv (premium) i opciono i fiksni, mada mi je on najmanje bitan.

Pozdrav.

Potrebna mi je ponuda za optički Internet, a TV u zavisnosti od ponude. U obzir dolaze A1, Yettel&SBB.

Istekao mi je ugovor na MTS-u, bio Soko Lite pa me automatski prebacili na 5icu L - nudili mi 10% pa me zvali danas i kao 20% i to je to...dakle cao zdravo sa takvim stavom. Presao bih na A1 na NEO Ultra sa 50% popusta na pretplatu ili ako ima i neka bolja ponuda 🙂 Inace u A1 imam vec 3 postpaid broja (Super NEO sa 50% popusta) a imam i Kucni Net L koji je isto bio na 50% popusta, ali je kako upravo videh istekao pocetkom ovog meseca - eto taman mi treba i produzenje za to sa 50% popusta. Beograd je u pitanju.
Ima li A1 agenata ovde, il' su svi na godisnjem? 😎

U najkraćem periodu potreban agent za yettel postpaid jer bih prešao iz mts-a ističe mi ugovor, hvala

Pozdrav svima, hoću da prebacim dva telefonska broja iz globatela u A1, koja bi bila najpovoljnija ponuda za NEO super ili NEO 50? Takođe ako neko može da ponudi slične uslove od drugih operatera sem globatela pišite mi.

Treba mi najbolja ponuda za neogranicene minute i poruke ka svim mrezama, internet ne treba, trenutni provajder Yettel

Istekao mi je ugovor za mobilni kod Yetela, prebacio sam se danas na dopunu. Treba mi što više interneta i razgovora. Može da me kontaktirate na PM

Istice mi yettel mobile m, potrebna ponuda za obnovu ugovora, ista tarifa.

Može i A1 agent

voleo bih iz a1 da predjem u mts, 5ica L ili XL. potreban agent sto pre posto je istekao ugovor. ili ako A1 ima nesto zanimljivo mozete me kontaktirati

Istice mi go data paket u yettelu, molim za ponudu iz druge mreze ili yettela za obnovu

Istice mi Yettel total 10 13.08, ako postoji neko ko moze da ponudi Yettel Surf sa 50% popusta na 24m, neka se javi u dm.

Istekao ugovor u mts, paket je bio SRB Omorika 30 po ceni od 1600 dinara. Postoji li neka bolja ponuda po istoj ceni? U suprotnom bih presao kod drugog operatera.

Ističe mi ugovor u Yettel-u krajem avgusta, Total Data, 24x50% promocija je istekla pre 3 dana.
Zanima me Yettel M ili L pod istim uslovima. Ili boljim, ako ima, neću se žaliti 😎

Takođe sam zainteresovan i za telefon i punjač (Honor Magic 8 Pro i Supercharge 100W) na 24 rate uz neki od ova dva paketa u slučaju odlične ponude, ponude sa sajta od 3599 (M) i 3999 (L) i priča "popust je već uračunat u cenu ako se uzima telefon" me NE zanimaju, ako je to poslednja ponuda onda isključivo pretplata bez telefona dolazi u obzir.

Iako sam kod Mobtela/Telenora/Yettela već punih 19 godina ne bih imao problem da saslušam ponude drugih operatera i da izvršim prenos broja, zanimao bi me neki paket približan M/L i eventualno pomenuti telefon/punjač pod gorepomenutim uslovima.

Još malo pa će biti 2 meseca od kako sam prebacio broj iz druge mreže na Yettel pripejd, nikakve ponude nemam u aplikaciji za postpejd, a rado bih potpisao ugovor za Yettel Go+ ili Yettel Extra+. Mali sam potrošač, ne treba mi više, šta da se radi. Hvala!

Istekao mi ugovor na yettelu ko šta ima da ponudi?

Istekao mi je ugovor za mobilni kod Yetela, prebacio sam se danas na dopunu. Treba mi što više interneta i razgovora. Može da me kontaktirate na PM

ovako, pristao sam na 2.200,00 dinata za paket M. Mislim da je to o.k. Vidimo se ovde za dve godine.

Screenshot 2026-08-03 171303.webp

Ističe mi ugovor u m:ts-u za nekih 10ak dana, preko 15 god sam njihov postpaid korisnik.
Zamolio bih vas za ponude sa popustom uz ugovornu obavezu, upit važi za sve operatere.
Hvala unapred.

ocigledno nema agenata ovde..

Pozdrav,
Za 3 dana mi istice ugovor postejd MTS morava , treba mi najbolja ponuda . I ponuda za spajanje mobilnog broja sa nekim Super Plan paketima
Za 2 meseca mi istice Super plan 2 brzina optika 1000/500 + tv
Trazim MTS , Supernova najbolju ponudu

Istekla mobilna postpaid pretplata kod Yettela (Total Data 2099,50 rsd). Tražim najbolju ponudu kod Yettela ili A1.

Krajem meseca ocu istice ugovor u yetelu, ako se neko bavi produzavanjem ugovora neka me kontaktira da se dogovorimo oko obnove. Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno