Pa kapiram da je optika generalno stabilna ali niko ne nudi 1Gb/0.75Gb za 1900 dinara 12 meseci pa psole mislim da je 2200 do kraja ugovorne obaveze...Insajderske informacije rekao bih 🙂. U svakom slucaju, obzirom da imam A1 net, vec 3 meseca, mogu samo da kazem da radi besprekorno.....naravno, ako ti to nesto znaci.
Oriona pozovem ja da vidim za teh mogucnosti ne rade sa privatnim licima ok ja sam pravno ok moze zvace me da mi kazu da li moze da se sprovede
Da ali nema tamo gde meni treba tj ima optike kod mene ali oni kazu da ne koriste optiku drugih mreza tako mi je receno.Za 1800 na Orion Biznis ima 1 Gbps / 0.5 Gbps 😉.
Ima samo treba da budes pravno lice i da ima tehnickih mogucnostiE pa za te novce ja iskreno ne verujem da to mozes da dobijes. A1 koji ja koristim je 600/300 i placam mesecno oko 3.000.
Ovu informacije nisi naveo prethodno 😁Da ali nema tamo gde meni treba
Jesam u prvom postu na 2 poziv su mi rekli da nemaju mogucnosti, ocigledno neko silno zeli da Orion ima sto manje klijenata za to sto nudi i to ocigledno dobro radi 😒Ovu informacije nisi naveo prethodno 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari